Cevap: Kiracıyı taahhutname ile nasıl çıkartırım
Alıntı:
maximus___ rumuzlu üyeden alıntı
taahüdname geçerli tabi ama işi hemen sonuçlandıracak bir delil değil. yani diğeri gibi değil. geç kira ödemesini belgelendirirseniz, bu hemen tahliye sağlıyor. diğeri işi uzatıyor. 2 yıl süren bir tahliye davası sonucunda kiracınızı tahliye etmenin bana göre hiç edememeden pek bir farkı yok.
tamam dediğiniz gibi yapıcam o zaman buda bana ders olur kira kontratını ve taahhutnameyi noterde onaylatıcam bidahaki sefere kiracıya en son görüştüğümüzde mayısın 10nda boşalt demiştim birkaç gün kaldı sonra iki kira oluyor zaten ilgine teşekkürler.
Alıntı:
maximus___ rumuzlu üyeden alıntı
taahüdname geçerli tabi ama işi hemen sonuçlandıracak bir delil değil. yani diğeri gibi değil. geç kira ödemesini belgelendirirseniz, bu hemen tahliye sağlıyor. diğeri işi uzatıyor. 2 yıl süren bir tahliye davası sonucunda kiracınızı tahliye etmenin bana göre hiç edememeden pek bir farkı yok.
taahüdname'nin noter onaylı olmaması, kiracıya sadece "imzaya itiraz" hakkı vermiyor mu?
kira borcu nedeniyle tahliye talepli icra davası yaklaşık 5-8 ay sürse,
taahhüdname ile tahliye davası neden 2 sene sürüyor acaba?
teşekkürler.
Alıntı:
plutos1 rumuzlu üyeden alıntı
taahüdname'nin noter onaylı olmaması, kiracıya sadece "imzaya itiraz" hakkı vermiyor mu?
kira borcu nedeniyle tahliye talepli icra davası yaklaşık 5-8 ay sürse,
taahhüdname ile tahliye davası neden 2 sene sürüyor acaba?
teşekkürler.
evet aslında haklısınız henüz bir avukata danışmadım hangisi kolay olusa o yoldan gidicem.Elimdeki taahhütname daha çok ise yarar gibime geliyo ama arkadaşın bir bildiği vardır diye düşünüyorum. İnşallah bir sorun olmadan ayın 10nda çıkarda uğraşmam
Cevap: Kiracıyı taahhütname ile nasıl çıkartırım?
gerçi pek önemi yokda çok gerilerde kalmışım kiracım zorluk çıkarmadan evi boşalttı ilgilenenlere teşekkürler