Cevap: Suç duyurusu nasıl yapılır?
Arkadaşlar hem komik duruma düşmeme hem forumumuzun kalitesi adına rica ediyorum cevap yazdığınız iletilerin tarihlerine de bakın.Gene saygının ve anlayışın hakim olduğu forumumuzda yazdıklarımızın üslübuna da dikkat etmeye davet ediyorum sizleri.İyi forumlar..
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
4 yıl sonra böyle bir isyana ne gerek vardı anlayamadım
Yıl farkının ukala birine had bildirme ile alakası var mı ? :)
- - - Updated - - -
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar hem komik duruma düşmeme hem forumumuzun kalitesi adına rica ediyorum cevap yazdığınız iletilerin tarihlerine de bakın.Gene saygının ve anlayışın hakim olduğu forumumuzda yazdıklarımızın üslübuna da dikkat etmeye davet ediyorum sizleri.İyi forumlar..
Uyarınızı anlıyorum sayın yetkili.Ancak böylesine tutarsız yorumlar karşısında hak edene lafı sokmadan geçemiyorum yapım gereği. Sizin nezdinizde geçmiş yıllara ait bir konuyu hortlatarak komik duruma düşmüş olabilirim ama kendim ve benim gibi düşünen başka arkadaşların takdirinde de iyibişey yapmış olabilirim. Birde şunu sormak istiyorum hortlatılan konular forum kalitesini düşürüyor mu ? veya tarihi geçmiş bir konuya cevap yazmak doğru değil ise neden bu tür konular forum arşivine veya çöp tenekesine atılmıyor ?
Forum kalitesini düşürmek konusunda sizinle aynı fikirdeyim,
ama had bildirme konusunda, değilim.
4 yıl önceki bir konuda yazılanlar için, bugün hala üyeliği devam etmekte olan bir üyenin yazdığı mesaja '' ötme '' şeklinde bir yanıt,
konunun küllerinden yeniden doğmasına, gelecek yanıtlarla da (sizin tanımınızla) yeni hadsizliklerin , bize göre ise, tartışma -çekişme ortamının doğmasına neden olabilecektir.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Forum kalitesini düşürmek konusunda sizinle aynı fikirdeyim,
ama had bildirme konusunda, değilim.
4 yıl önceki bir konuda yazılanlar için, bugün hala üyeliği devam etmekte olan bir üyenin yazdığı mesaja '' ötme '' şeklinde bir yanıt,
konunun küllerinden yeniden doğmasına, gelecek yanıtlarla da (sizin tanımınızla) yeni hadsizliklerin , bize göre ise, tartışma -çekişme ortamının doğmasına neden olabilecektir.
Hayatta her zaman üslubu ilk bozan olmamaya çok büyük özen gösteririm.Bende birkaç eğitim platformunda yönetimdeyim. Çıkan tartışmalarda ilk kıvılcımı kim yaratırsa suçu daha çok onda bulurum.Yıllar önce alaycı üslupla soru soran arkadaşa bir cevap verilmiş ama yönetimin sesi çıkmamış şimdi ben yazınca nedense böyle oldu. :) Dediğim gibi hak edene lafı sokmadan geçemiyorum mazur görün. :)