Cevap: Kıdem tazminatı almak şartıyla istifa
Alıntı:
seryil35 rumuzlu üyeden alıntı
aldığınız ücretle sigortaya yatan arasında fark var mı?
merhaba benim sigortayla eksik yatıyor. maaşın birazını elden alıyorum. ayrıca patronumun bana olan davranışlarından memnun değilim. geçenlerde hakaret etti şahsıma.
tazminat almak şartıyla istifa edebilirmiyim.
- - - Updated - - -
merhabalar. benim aldığım sigortam eksik yatırılıyor. maaşın birazını elden alıyorum. ayrıca patronumun bana olan davranışlarından memnun değilim. geçenlerde hakaret etti şahsıma.
tazminat almak şartıyla istifa edebilirmiyim. ayrıca tazminatı mahkemeye gitmeden hemen almak istiyorum.
Cevap: Kıdem tazminatı almak şartıyla istifa
Alıntı:
AER83 rumuzlu üyeden alıntı
merhaba benim sigortayla eksik yatıyor. maaşın birazını elden alıyorum. ayrıca patronumun bana olan davranışlarından memnun değilim. geçenlerde hakaret etti şahsıma.
tazminat almak şartıyla istifa edebilirmiyim.
- - - Updated - - -
merhabalar. benim aldığım sigortam eksik yatırılıyor. maaşın birazını elden alıyorum. ayrıca patronumun bana olan davranışlarından memnun değilim. geçenlerde hakaret etti şahsıma.
tazminat almak şartıyla istifa edebilirmiyim. ayrıca tazminatı mahkemeye gitmeden hemen almak istiyorum.
Tazminatı ödeyecek olan işveren, hemen ödemek istemezse hemen alabilme şansınız yok o yüzden.
SGK primlerinizin gerçek ücretinizden daha düşük bir ücret üzerinden ödeniyor olması sözleşmenin feshi için haklı sebeptir. Ancak bu sebeple sözleşmenizi feshettikten sonra işveren tazminatınızı ödemezse iş mahkemesinde dava açıp gerçek ücretinizi ıspatlamanız gerekir eğer 1 yıldan uzun süre çalışmanız varsa o işyerinde.