Bence siz bir avukat arakadaşlagörüşüpona devredin,sinirleniriniz yıpranmasın, avukatınız sizi gelişmelerden haberdar etsin yeterli.
Printable View
Bence siz bir avukat arakadaşlagörüşüpona devredin,sinirleniriniz yıpranmasın, avukatınız sizi gelişmelerden haberdar etsin yeterli.
bedende öğle düşündüm avukat bey. Peki davayı kendim actım zaten bu andan sonra avukat devretsem olur mu işlemleri sıfırdan yapman lazım demesinler....bu aşamada vekalet verip avukata ben hiç mahkemeye gitmesem işler halolur mu?
birde vekaleti versem avukatlık ücretini felan karşı taraftan tahsil edcek değil mi? kiracı nın eşyaları da var. alacak davası da acmayı düşünüyorum
süreci mutlaka bildirin aynı dert bizim başımızda biz daha yoluın başındayız .icra dairesinden tahliye talepli icra tebligatı yolladık 45 gün oldu ses seda yok .bizim kiracıda eve uğramıyormuş pek fazla tebligatı almamış komşular kesinlike almıyorlar zaten..6 aydır kira vermeden paşalar gibi oturuyor cezasını kendim vermeye kalksam tıkanan hukuk sistemi bir anda çözülür ve benim cezamı hemen verir .ama biz mağdurlara gelince ağır aksak ilerler lanet olsun demekten başka bişey gelmiyor dilimden :(
icra kağıdı muhtara gittiğinde süreç başlamış olmuyormu?
başlıyor elbet ama hukuk teknik bir konu incelikleri var .. örneğin siz bir talepte bulunuyorsunuz fakat karşı taraf sadece itiraz ediyorum diye bir beyanda bulunuyor ve çok basit gibi duran olay bir anda uzuyorda uzuyor işte bu esnada avukatlığın önemi çıkıyor ortaya hani hep denir ya bazen tek bir harf bütün işleri terse çevirebiliyor hukukçu arkadaşlar yıllarını veriyorlar bu konuda .buradan çok fazla üstlerine gidiyoruz gibime geliyor ,( nasılki bir cerrahtan .kendi ameliyatımızı yapmak için ameliyat nasıl yapılır diye en ince ayrıntısına kadar yardım alamıyorsak avukatlardanda öyle olmalı ) herkes kendi işini görecek olsa fakülteler ne diye vardı o zaman ? selamlar herkese
pardon avukat hanim .Seyhan isminde erkek bir arkadasim var. tekrar ozur dilerim. Bende once kendim takip edebilirim sadece tahliyesini istiyorum.alacak davasi acmadim ama simdi bu tebligatlar bile uzmanlik gerektiriyor. Bu gibi davalarda ihtar,hesap dokumu,kira kontrati yeterli saniyordum. Hakim ihtara bakacak 30 gun gectigi halde hesaba bir para yatirlmadigini gorecek ve tahliye karari verecek saniyordum. yine ayni seyler olacak ama her asamada tebligatlarla bogusup surec uzadiktan sonra gerceklesecek sanirim...