Cevap: 5 kişi borçlu 3 kişi birleşp menfi tespit davası açarsa.
yazımı açıklayıcı bulmadığınız için bir daha dönmediniz. özür dilerim.babadan kalan borç baba imza borç inkarından ve İ.T.M. devam ederken öldü. imza ona ait gelsi şimdi de diğer mirasçı ablam annem menfi tespit açtılar.beni aralarına almadılar ben borcu kabul ediyorum. fakat davaya katılmam gerekmezmi. benim itiraz hakkım olamazmı.başka davalarda yerime tereke temsilcisi atanıyor burada ben itiraz edersem katılmak istesem hakim katılamazsın deme hakkı varmıdır. tanık olarak yazı imza örneklerimi aldılar. senedi ben yazmışım dediler.mahkemede arkamdan neler çeviriyorlar bilemiyorum. bir türlü cevabını alamadım özür dilerim. cevap verirseniz minnettar kalırım.
Cevap: 5 kişi borçlu 3 kişi birleşp menfi tespit davası açarsa.
beraber borçlu olduğumuz aile fertleri benim seneti doldurup alacaklıya verdiğim iddiasıyla suçlamalar oldu. borçlulardan 3 ünün açtığı davada mahkemede alacaklı ile imza yazı ve senet doldurarak adli tıp kurumuna gönderildi. ben dilekçe verdim kabul edilip alınmadı bile.bende borçluyum. diğer borçlu ların mahkemeyi uzatmasından cezalarından bende sorumluyum.ama davaya katılmak istediğim halde katılamazmıyım....