Cevap: Çocuğa nitelikli cinsel istismar ve çocuğa basit cinsel istismar

Selam benimde buna benzer bir davam var bende bundan yaklaşık 5 ay önce 1995'li bir kızla birlikte oldum ailesi olay gecesi sabahı benden ilk başta şikayetçi oldular ama ertesi gün anlaşılarak...

Cevap: Çocuğa nitelikli cinsel istismar ve cocuğa basit cinsel istismar

Selam benimde buna benzer bir davam var bende bundan yaklaşık 5 ay önce 1995'li bir kızla birlikte oldum ailesi olay gecesi sabahı benden ilk başta şikayetçi oldular ama ertesi gün anlaşılarak...

Alıntı:

hukuk392 rumuzlu üyeden alıntı

Ceza alırsınız. Kamu davası açıldıysa eğer karşı tarafın şikayetçi olması veya kızla bu iş sonunda evleniyor olmanız olayı farkettirmiyor yasa gereği 18 yaşından küçük kişilerle ilişkiye girmek suçtur. Üzerine düşün bir avukat ile konu üzerinde ciddi bir çalışma yapın canınız yanmasın.

selam bende böyle bir cinsel istismar olayı ile bas basayım öcelik le kız karakoldaki ilk ifadesinde benden şikayetci olmadı ve vunun üzerine babası sikayetci oldu ve mahkemeye cıktık hakim kemik testi raporu istedi devlet hastanesinde kızın yası 19 olarak belirtildi ama babası ben hastaneye güvenmiyorum ve baska bi hastaneden rapor almasını talep etti ve kızın yası normalde 16 ama kemik testinde 19 cıktı ve kız bana yasının 17 oldugunu söylemişti mahkeme halaa devam ediyor ve bunun üzerine ben mahkemeye gittikten sonra annesi bizi bulusturdu kızla ve ayrıca kızın annesinin telefonundan bana göndermiş oldugu mesajlarda duruyou ve kayı validem kızı alıp gidip sikayetini geri alacaz diyor ama babanın haberi yok sizce bu dava nasıl bir sonuç alı bir yorumunuz varsa rica ediyorum annesinin bizi bulusturma ve telefonundan mahkeme süresi boyonca bizi görüstürmesi benim acımdan nasıl sonuclanırrr

Bu dava ne oldu ? Tck 103 butun sorumlulugu mudafiiye yukliyor Eger suclu oldugunuza kanaat getirilirse alinavak cezalar cinayetle orantili. Eger ki sucsuz yere bi iftiraya ugradiysaniz bunu dahi uspat yuku sizdedir.
- - - Updated - - -
Sarkintilik ve nitelikli hal nasl ayirt ediliyor