teşekkür ederim...
Printable View
Aşağıda Sn HUKUKÇULAR KRALI isimli üyemiz iletisinde Eşinizin sizin aynı evde yaşadığınız ile ilgili yalan beyanda bulunması halinde ne yapmanız gerekeceğiniz kısa ve öz yanıt vermiş. Muhtarlık kaydınız, çocuğunuzu düzenli olarak görmeniz ve elinizden geldiğince maddi olarak yardımcı olmanız sizin oldukça leyhinize bir durum oluşturuyor. Keşke boşanma sürecinde olan bütün ebevynler sizin kadar sorumluluk sahibi olsalar çocuklarımızın hiçbirisi zorluk yaşamadan hayat standartlarını normal seviyede sürdürseler. Boşanma süreci yıpratıcı, üzücü, hele bir de karşı tarafın yalan beyanları da olursa daha da olumsuz etkliyen bir süreç olduğu için herkes için zorlu geçiyor. Bunu ben de çok yaşadım. Ama Mayıs ayında hakim bir karar vereceğini açıkladı. Bütün bana ve çocuğumuza yaşattılarına rağmen çocuğumun babası olduğu için herkes için hayırlısı olsun diyorum. Yani hayatımızda bütün olumsuz olaylar gibi boşanma sürecinin de bir sonu var. Bunu unutmayın...
hakıme dilekçe ile muracat ettık dıyelim...önümüzdekı celsedemı davaların ayrılmasına karar verılıyor yoksa ılk celsede boşanma kararı cıkma ıhtımalı varmı.. boşanma kararının ardından karşı taraf temyize gıtme durumu olurmu..tazmınat olayı devam ederken boşanma kararı temyıze taşınabilirmi?ortada şahıtlerle ispatlanmış ve 3-4 yıldır bır araya gelmeyen cıft varken...
bir buçuk yıl ayrı evde kalırsak hakim otomatikman boşuyormuş bu doğrumudur? Birde bu birbuçuk yılı muhtarlık kayıtları ilemi ispatlamak gerekiyor? Benim ikametgahım eşimin evinde ve ben işyerimde kalıyorum. bazen akrabalarıma gidiyorum. şahitler ile bu ayrılık kanıtlanırmı?
saygılarımla...
Yukarıdaki sorunuzda otomatikman boşanma sorunuza cevap vermiştim. Böyle bir kavram yok medeni kanunda. Ancak uzun süre aynı evde yaşamamanız ve müşterek evinizde değil de iş yerinizde yaşamanız aleyhinize olabilir. Tabi kocanız sizi evden attı mı, siz mi evi terk ettiniz bu kısmı önem kazanıyor. Hiçbirşey yazmamışsınız.
Karımıdan soğuduğum için başka bayanlar ile telefonda ve internette görüşüyordum. Karım ondan gizlice aldığım telefonu tesadüfen evde bulunca bende başka bayanlarla görüştüğümü itiraf ettim. O gece evi terketti ve kendisine ait olan bir ev vardı onda kalmaya başladı. O evin masrafları olduğu için 4vi sen terketme ben terk ederim dedim ve bir süre akrabalarımda ablam ve abimde daha sonrada işyerimde kalmaya başladım.
Uzun süre birlikte olamamanın boşanma davasına etkisi nasıl olur? Şuanda 2 aydır ayrıyız.
Sayın Ezberbozan; Gece açtığınız konuda boşanmak istemiyorum adı altında başlığınız var.İletinizde ben bir KADINIM yazmışsınız.Bu iletinizde erkek olduğunuz anlaşılıyor.Yanlışlık nerde acaba.İlk iletimi son iletimi.Yazmayacaktım ama önemli ayrıntı olabilir.