Kardesim Karar ornegini mail olarakta buradanda paulasirsan cok sevinirim. Gercekten haksizlik resmen..
Printable View
Kardesim Karar ornegini mail olarakta buradanda paulasirsan cok sevinirim. Gercekten haksizlik resmen..
haksızlık tabiki birlikte olurken yanlış anlamasın kimse sözümü isterler işine gelmediğinde şikayet ederler bu böyledir.Kaldiki ben çok seviyordum kendisi 4 sene kendime gelemedim yeni geldim kendime şuan işyerinde çalıştığım için evde karar örneği ama sana yarın gönderebilirim.eğer istersen ilk zaten seni ağır ceza mahkemesine almadıkları çok iyi beni önce asli ceza mahkemesinde yargılandıktan sonra ağır ceza mahkemesine gönderdiler dosyamı allah razı olsun ağır ceza mahkemesini kimse sevmez cezası ağır oluyor diye ama sonuna kadar beni dinlediler 5 de 5 oyla hepsi beraat kararı verdi şuan psikolojinin ne durumda olduğunu çok iyi biliyorum kendimden ama dert etme gerçekten istersen yarın gönderirim
Tamam kardesim. Mutlaka bekliyorum. Cok sagolasin
Benzer durumu bende yaşadım ve beraat ettim çok şükür =) bencee suçsuzsun.. ceza alacağını da sanmıyorum. yine de kesin konuşmak bana düşmez..
Arkadaşlar böyle şeylere çok dikkat edin, ne kadar güvenirseniz güvenin yaptığınız şeyi kullanmak isteyen insanlar çok ne yazık ki.
Birlikte olursunuz tecavüz derler, para isterler insanlar artık 4 boyutlu oldu :)
Bu yüzden yaptığınız her şeyi çok dikkatli bir şekilde yapın aksi halde çok kötü bir şekilde canınız yanabilir.
Benimde başımda ufak bir olay var tabi bu olayda çok farklı bir olay ama iş mahkemeye arz eder ise zorla olduğu söylenecek, söyletilecek ve bu durumdan oldukça korktum ama yaptığım araştırmalar rahatlamama neden oldu çünkü olay başından beri hep şüpheli bir şekilde gitti ''ŞÜPHEDEN SANIK YARARLANIR'' cümlesi beni rahatlatmaya yetti de arttı bile çünkü olayın her şeyi şüphe dolu bir biçimde gerçekleşti ve kendimi aklamaya yetecek kadar delillerim mevcut bunlara dayanarak bütün korkularımı yendim.
Kredi kartı hayat kurtarır!!! :) gittiğim her yerde kredi kartımı kullandığım için kredi kartı extrem de oynama yapma imkanımın bulunmadığını da göz önünde bulundurursak olaydan güzel bir şekilde kurtulmam mümkün :) karşı taraf sözle savunma yapacak inkar edecek ama extre yalan söylemez :)
Evet aynen öyle güzel kardeşim :) çünkü bunlarda inkar edilecektir. Cebimde nakit olduğu halde alışkanlık sonucu kredi kartı ile biletler, yemekler vs.. vs.. hepsi kredi kartı ile yapılmış alışverişler. Çok korktum ama kart aklıma gelince için rahatladı :)
Birde şöyle bir şey takıldı gözüme;
peki kız 17 yaşında ise ve erkekde 24 yaşında erkek alacağı cezaları göz önünde bulundurmak kaidesiyle olayın tamamının kızın kendı rızası ile olduğunu görüntü ve ses kayıtlarıyla ispatlar ise ve kendini güvenceye almak için görüntülerde boş bir kağıda kıza tehtit ve zorlama olmaksızın ilişkiye kendi rızamla giriyorum her hangi bir baskı yada zorlama söz konusu değildir bütün sorumluluk bana aittir diye yazdırıp altına imza attırdıysa ve ilişkiyi ve kağıdın imza sahnesini video görüntüleriyle sesli olmak kaydıyla kaydedip mahkeme huzuruna sunduysa ceza alma olasılığı nedir ?
çok daha yüksektir zannımca