Kardeşim yazdığımı okumadınmı yoksa eksikmi biliyosun.Savcılık suç olduğuna karar verirse kayıtları ilgili kurumlardan ister.
Printable View
tüm kayıtlar telekomun elindedir. Türkiyede 5 yıl ABD'de 3 yıl İngilterede ise 1 yıl kayıtlar herhangi bir suçun aydınlatılması için saklı tutuluyor. Savcılıga verdiysen onlar gerekli işlemleri yaparlar. Diye yazdım ama sen bunun üstüne var olan cümleyi olasılık haline getirerek yazmışsın?? lütfen arkadaşım sadece mesaj sayınızı yükseltmek uğruna boş mesaj yazmayın
merhaba,
konuyla çok az ilgili ama yardım rica ediyorum.internet üzerinden tanıştığım biriyle evlilik yolunda gidiyordum dahası benöyle sanıyordum bu süre zarfında bir kredi kullandım ve 2 ay kredi kartımı kullandı olayı öğrendiğim gün kredi kartını iptal ettirdim.kredi kullanmamı istediğine dair mesajları var cep telefonumda ve facebookta elinde videolarım olabilir ve bir çok kişinin videoları bu kişinin adı soyadı hariç ve yaşadığı yer herşeyinin yalan olduğu ortaya çıktı önceden tecavüz vukuatları birçok kızın beraketini bozma gayri meşru bir çocuk kabul etmediği bir dolandırıcılık olayı var birde sahte çekten aranıyor.krediyi ve kredi kartını inkar etti.tanıdıklarım dava aç dedi.tabi her zamanki gibi ailem durumu bilmiyor.gidip dolandırıcılık,tehdit,şantajdan dava açtım evde silahı olduğunu,video görüntüleri olduğunu, tehditleri belirttim 27 nisanda dava açtım bilgisayar kasalarının incelenmesini,telefonların dinlenmesini belirttim.şu anda intiharın eşiğindeyim.olayın her hangi bir şekilde aileme yansımasını istemiyorum gizlilik talep edebilirmiyim savcılıktan,adres olarak iş adresimi verdim telefonlarda öyle.sizce bu dava nasıl gelişiri savcılık ne zaman bu kişiyi içeriye alır sahte çekten araması var.en önemli sorun gizlilik basına yansırmı.olay büyük ve büyüyor gittikçe..
çok doğru size katılıyorum sayın hakkarili ARZUHALCİ
Sanırım Mesaj içeriklerinin çıkmayacağının en büyük kanıtı Türkiye'nin Gündeminden Düşmeyen Bir Cinayet Doğruluyor...
İPUCU BABASINDAN GELDİ
Polis, teğmen C.Y.C.'nin cinayetin işlendiği gün İstanbul'da olduğunu belirledi. Soruşturmayı yürüten savcı, bir talimat yazısı ile C.Y.C.'nin ifadesinin Ankara'da alınmasını istedi. Münevver Karabulut'un cep telefonu bulunamadığı için dedektifler genç kızın C.Y.C.'ye ne mesaj çektiğini öğrenemedi. TİB kayıtlarında ise geriye dönük mesaj okuması yapılamadığından mesajların içeriği meçhul kaldı. Ancak Münevver'in çektiği mesajların içeriğine ilişkin ipucunu babası Süreyya Karabulut verdi.
herkese mrb ben özel bir durumdan dolayı kendi adıma kayıtlı cep telefonumun geçmiş aya yönelik beni arayan numaraları ve cevapsız aramalarıda içeren bir döküman istiyorum bunun için adli merci olarak nereye başvuracağımı ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
ya bi bilgi eksikliği var yada ben yanlış anlıyorum.. her kes farklı söylüyor..konuşma metinlerini savcılık çıkarıyormu çıkarmıyormu..?? telefon ttrafinden bahsetmiyorum.. hangi gün hangi saatte aranmış gibi bilgilerden değil ne konuşulmuş yada mesajda ne yazılmış bunlar çıkıyormu??
ona zor diyorlar be kardeş arama içeriğini vermiyorlarmış ama bana lazım olan cevapsız aramalarım ve beni arayan numaralar, işte bunu nasıl sağlayacağım o lazım bana, nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum adli olarak nasıl bir yol izleyeceğim kime nasıl başvuracağım aydınlatacak biri yokmu?
o çok basit bir yöntemle öğreniliyor..bir yöntem; kullandığınız gsm operatöründen hangi dönemi istiyorsanız o döneme ait dökümanı ala biliyorsunuz.. birse savcılığa başvurup çıkarta biliyorsunuz