Sayın seyhan avukatları kendinize hasım görmeyin derken?????????
Sadece "Avukat taraf değildir" kısmına katılıyorum.
Printable View
Sayın seyhan avukatları kendinize hasım görmeyin derken?????????
Sadece "Avukat taraf değildir" kısmına katılıyorum.
3 yıl fiili ayrılıktan sonra boşanma davası açtık...Karşı tarafta maddi manevı tazmınat ve zıynet eşyalarının bizde kaldıgı gerekcesıylekarşı dava actı......Nerdeyse 2 yıl olacak ama ne yazıkki boşanamıyor.Mahkemeler uzadıkça uzuyor..Karşı taraf şahitlerini celseye götürmüyor ondan dolayıda dava 2 kez ertelendii. 2 kez davanın ertelenmesi demek 1 yıl demek...Karşı taraf boşanma olayının gerçekleşmemesini koz olarak kullanıp bizi hem maddı hemde manevı olarak yıpratmak istiyor...yaklaşık 5 yıldır bir araya gelmeyen çift var ve bir araya gelmeleride mümkün degıl hakim takdir hakkını kullanıp boşayamazmı.bu konuda nasıl bir adım atmamız lazım şaşırdık kaldık..davaların ayrılması için dilekçe vermeyi düşünüyoruz....davalar ayrılırsa boşanma gerçekleşsin karşı dava zıynet eşyaları ile ilgili devam etsın şeklinde.
red edilen davadada talep etmişlerdi.ama hakım tazmınat cezası vermedi..kendilerini haklı bizi kusurlu göstermeye calışıyorlar.yalancı sahıtlerle birlikte haklı cıkma çabasındalar..mesela hıc dayak olayı yokken dayak var denılıyor ama ortada rapor falan yok..buna benzer iddialar var..burda en önemli sorun boşanma , tazmınat ve zıynet eşyası davalarının bırlikte görülmesi..resmen ınsan haklarına aykırı......karşı taraf dava uzasın dıye elınden gelenı yapıyor hakim beyın umrunda degıl...sızın amacınız ne dıye soran yok? millet boş yere başını belaya sokmuyor..bu hukuk anlayışı varken daah cok canlar yanar..