Cevap: Kredi kartı yeniden yapılandırma ödeyememe ve icrada mal beyanı
ArkadaŞlar merhaba
bu sİtede yenİyİm bİrŞeyler soracaĞim
kredİ kartimi taksİtlendİrdİm ve son taksİdİnİ Ödeyemedİm su an Ödeyecek durumumda yok mesaj geldİ sİclİnİze İŞlememe sİ İÇİn en kisa sÜrede Şlem yapin dİye kullandiĞim kart İŞ bankasi Şte Ünİversİtelİ karti
bu mesaj gelelİ 3 gÜn oluyor nasil bİr sonuÇ olacak bİlgİsİ olan yazsin
teŞekkÜrler
Sanırım 1.dönem borcunuz gecikmiş ödeme yapılırsa kkb ye bildirim yapılmaz yani başka bir yerden kredi çekerken sorun olmaz ödeme yapılmaz ise kredi siciliniz etkilenir sadece 2 dönemde ödeme olmassa tahsilat birimine devir olur takip edilirsiniz 3 dönemde ödeme olmaz ise yapılandırma için ararlar sizden ses soluk çıkmasa icra işlemi başlar süreç bankadan bankaya değişir
cevabınız için teşşekkürler ama kusura bakmayın ilk defa böyle bir şey başıma geliyor yazdıklarınızdan birşey anlamadım
olayı söyle anlatalıym br kart çıkartırdım iş banasından işte üniversteli kartı 3 ay borcumu ödeyemedim sonra taksitlendirdim
ondan sonra son iki taksidimi ödemeyemedim biryerlerden para buldum bankaya gittim ödeyemediğim 2 taksidin bir taksidini ödedim sonra mesaj geldi sicilinize işelememesi için en kısa sürede ödeme yapın diye sorunum bu
anlayacağınız benim 2 taksidi bir kerede ödemem gerekirken ben 2 taksidin yarısını ödedim
DİDİ7 hocam benim daha ne kadar zamanım var bu kagıt filan geliyormus eve bunu nasıl hallederim bu mesaj geleli 4 gün
ne kadar zamanım var CEVAP VERİRSENİZ TEŞEKKÜRLER
Daha zaman var gelecek olan taksitle beraber ödeme yapılmaz ise gecikme bildirim kağıdı gelir sonrası malum