icra müdürlüğüne verdm fakat mahkemeye de vermem gerekiyormuş dava şeklinde sanırım. oraya da vericem şimdi, selam söylerim selçikliye arada gidiyorum :)
Printable View
icra müdürlüğüne verdm fakat mahkemeye de vermem gerekiyormuş dava şeklinde sanırım. oraya da vericem şimdi, selam söylerim selçikliye arada gidiyorum :)
T.C. AKHİSAR Nöbetçi İcra Hukuk Mahkemesine
Dava Konusu: Haciz Müzekkeresinin Kaldırılması (Tedbir Taleplidir)
Davacı: Ali Can GÜLER Adres+TC Kimlik No:
Davalı: Dosya alacaklısı+adres+TC kimlik no veya vergi no'su
Açıklamalar: .................Akhisar İcra Dairesinde .................. Dosya No ile yürütülen icra takibine haciz baskısı ve tehdidi altında bilmeden,istemeden kefil oldum. İİK BK ve ilgili mevzuat gereğince kefaletim batıldır. İşbu dosya içeriği gereğince ................ Bankası............... şubesinde bulunan ............. No'lu hesabıma bloke konulmuştur. Oysa söz konusu banka hesabıma yatırılan paralar öğrenci olmam hasebi ile .............. kurumunca yatırılan burs paralarıdır. Öğretimimi sürdürmem için ancak zorunlu bir kaç harcamamı karşılayan işbu paralar İİK ilgili maddeleri gereğince ''Haczedilmezlik'' kapsamındadır.
Hukuki Dayanaklar: İİK BK MK ve ilgili mevzuat
Yasal Deliller: İİK BK MK ve ilgili mevzuat,ekli hesap cüzdanı,hesap ekstresi,haciz tutanağı fotokopisi ve sair deliller.
Talep: İlgili mevzuat hükümleri gereğince haciz baskısı ve tehdidi altında alınan kefaletin butlan sebebi ile kaldırılmasına,banka hesaplarım üzerinen konulan blokelerin kaldırılması için tedbir kararı verilmesine,dava harç ve masrafları ile muhtemel vekalet ücretinin davalıya yükletilmesine karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.TARİH.
AD - SOYAD - İMZA