Böyle bir yasal uyarı duymadım. Avukatınıza gitmezden önce not alın kafanızdaki soruları. Avukatınıza da sorun.
Printable View
Böyle bir yasal uyarı duymadım. Avukatınıza gitmezden önce not alın kafanızdaki soruları. Avukatınıza da sorun.
anladım çok teşekkür ederim çok saolun.avukatla nasıl görüşülür randevu mu alınır.ya da avukat tutmam mı gerekir avukat tutmadan yüz yüze bi avukatla görüşemem mi.avukatla görüşme prosedürünü ücret falan varsa nasıl oluyorsa anlatır mısınız lütfen.
Okulunuzun müdürü ya da müdür yardımcısı sizi tanıdığı bir avukata yönlendirebilir. Müdürlerin çevresi çoktur. Sorabilirsiniz.
deniz hanım ben kendim avukata gitmeyi düşünüyorum.kimseyi karıştırmak istemiyorum.prosedürü öğrenmek istiyorum.
O zaman herhangi bir avukata gidebilirsiniz. Hangi ilde ikamet ediyoranız o ilin barosu vardır. Hatta internette web sitesi de vardır. O siteyi bulup, ildeki kayıtlı avukatları,adres ve telefon kayıtlarını bulabilirsiniz.
çok teşekkür ederim çok iyi aydınlattınız.
polis ifade değişikliği yalan beyan olur mesleğini yakarsın dedi avukat bi şey olmaz dedi:(
Polise gittiğinizde polis size ifadeni değiştirirsen yalan beyan mı olur demiş? Eeee siz ne yaptınız? Polise mi inandınız?
evet.mesleğim söz konusu.konuyu daha kapsamlı araştırmaya karar verdim.ne çıkarı olabilir ki polisin bundan.deniz hanım avukatmısınız aydınlatabilirmisiniz(bu arada ifadeler elimde kızın benim bilmediğim bi cep numarası daha varmış:)
Ben avukat değilim. Ama Av. Engin bey avukattır. Size avukat olarak da tavsiyesini verdi. Görüştüğünüz avukat da vermiş. Hukukçular kanunu bilir. Polisler değil. Ama siz hukuku bilmeyen polisin söylediğine inanıyorsanız, bu forumda soru sormayın. çare de aramayın. Gidip polislere sorun hukuku.