Cevap: Trafik kazası sonrası darp
Kimlikleri bilindiğine göre mutlaka yakalanacaklardır. Ortada ölüm vakası olduğundan tutuklu olarak yargılanacakları kesin gibidir.
Öte yandan tarafların daha önceden birbirlerini hiç tanımamaları, ilk defa bu kaza nedeni ile karşılaştıkları gözönüne alınarak büyük ihtimalle neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama suçundan yargılanacaklarını düşünüyorum. Ancak dosya kapsamına ve ifadelere göre kast ile öldürme suçu da olabilir olabilir. Bu durumda ceza artacak tabii.
saolu n bilgi verdiğiniz için bu işi yapan adamlar 20 gündür dışarda geziyor 10 gündür yakalam emri var ama gıyabi tutklama kararı cıkarmı bılemıyoruz?
Editör:Yazım kurallarına uymanız gerekmektedir!
hemen konuya girmek istiyorum bir cevap verebilirseniz cok sevinirim ??
3 şahit babamın darpa uğradığını belirtmesine rağmen karşı taraf ifadeye 10 gün sonra geldi ve darpın olmadıgına dair bir şahit gösterdi ve savcı olaya kanaat getirmeyip tutulama yapmadı ve sanıkları adli tıp raporunu beklmek isteiğini söyledi
bu durumda 3 şahit olayı doğruluyorken sanıkların tutuklanması gerekmezmi?
adli tıp saporunun faktörü makeme açma ve tutuklama sürecinde ne gibi bir faydası olacak ?
hemen konuya girmek istiyorum bir cevap verebilirseniz cok sevinirim ??
3 şahit babamın darpa uğradığını belirtmesine rağmen karşı taraf ifadeye 10 gün sonra geldi ve darpın olmadıgına dair bir şahit gösterdi ve savcı olaya kanaat getirmeyip tutulama yapmadı ve sanıkları adli tıp raporunu beklmek isteiğini söyledi
bu durumda 3 şahit olayı doğruluyorken sanıkların tutuklanması gerekmezmi?
adli tıp saporunun faktörü makeme açma ve tutuklama sürecinde ne gibi bir faydası olacak ?
değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşkkür ederim
yardımcı olabilecek kims yokum acaba ?