Cevap: 1 nisan şakası sandım köpeğim yüzündenmiş
:) anladigim kadari ile evime girebilecegim. Geriye tek ve buyuk bir sorun kaliyor. Tartismalar sirasinda site icine bir sekilde girdigim durumda birilerinin kopegime zarar verebilecegi! Benim bu vebalin altina nasil girecegim soruldu. Beni hakkim olan evime sokmayan bu pervasiz insanlarin kopegimi zehirlemelerinden gercekten cok korkuyorum. Desteginiz icin cok tesekkur ederim.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Evet sanırım site yönetimi sizi korkutmak istedi, eve taşınınca sibirya kurdunu alıp siz de onları korkutun HIRRRR :)
Husky'ler hırlamaz. Korkutucu görünüşlerinin tersine çok cana yakın köpeklerdir.:)
Hem hırlatsın da yönetime koz mu versin üstat?:)
Sayın Obalsun,
"Savcının davayı değerlendirmesi......." diyorsunuz. Ortada dava falan yok. Savcı Jandarmaya gidin gereğini yapın diyecek o kadar.
Bu konu hakkinda bugun avukatim ile konustum. Kendisi eger girecegim ev bir apartman dairesi olsaydi hemen bugun girebilecegimi, ancak site oldugu icin konuyu tek basins savcinin inceleme yapmadan sonuclandiramayacagini soyledi. Bu is icin de bilir kisi atamalari gerekecegini, en az bir kac ay sureye ihtiyacimizin olabilecegini soyledi. Bu sure sonunda davayi kazanacagimizi belirtti. Ne yapacagimi tamamen karistirmis durumdayim anlayacaginiz
Alıntı:
obalsun rumuzlu üyeden alıntı
Bu konu hakkinda bugun avukatim ile konustum. Kendisi eger girecegim ev bir apartman dairesi olsaydi hemen bugun girebilecegimi, ancak site oldugu icin konuyu tek basins savcinin inceleme yapmadan sonuclandiramayacagini soyledi. Bu is icin de bilir kisi atamalari gerekecegini, en az bir kac ay sureye ihtiyacimizin olabilecegini soyledi. Bu sure sonunda davayi kazanacagimizi belirtti. Ne yapacagimi tamamen karistirmis durumdayim anlayacaginiz
Böyle bir durumda taşınacağınız yerin apartman dairesi ya da site yönetimi olması durumu değiştirmez. Savcılığın bir inceleme yapması gerekmediği gibi bilirkişiye falan da gerek yoktur. Bence derhal avukatınızı değiştiriniz.
Gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir dostum tarafından bulduğum bu avukat ile görüştükten sonra, ev sahibi ile sözleşmemi feshetme aşamasına geldim, sizlerden aldığım görüşler doğrultusunda işlemlerin kısa bir sürede tamamlanması gerektiği uyarısında bulunduğumda da bunun apartma ile site arasındaki fark nedeni ile olamayacağını belirtti, sonuçta sahip olduğum - sizler sayesinde - sınırlı hukuk bilgisi ile de ancak bu uyarıda bulunabilirdim. Şimdi ne yapacağım inanın bilmiyorum.
Gidip savcıyla bizzat görüşünüz. Taşınmak istiyorum yönetim beni köpeğim nedeni ile eve almıyor kolluk desteği istiyorum deyiniz.
Böyle bir şey duymadım! Memleketin neresi acaba orası? Merak ettim doğrusu.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Harika! Husky bunlar!:)
pardon site, villa özellikli mi, apartman özellikli mi, şundan soruyorum, apartmanda koridor asansör gibi kapalı ortak kullanım alanları mevcut, ancak villa özellikli sitede bunun diğer sakinler tarafından sorun olarak görülmesi anlamsız bir durum.
1 Nisan itibari ile sizinle paylaştığım bu mağduriyetim sonrası savcılık kararının üzüm süreceğini de değerlendirerek mecburiyet nedeni ile başka bir eve taşındım. Ancak davamın da arkasını bırakmamak istedim. Siteniz içindeki genel kanaatin aksine savcı bugün itibari ile takipsizlik kararı verdi. Şimdi ne yapabilirim bunu düşünüyor ve siz değerli hukukseverlerin bu konudaki yorumlarınızı ve yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.