Karakola gidip olup biteni anlatabilirsiniz. Şikayet olur da dava açılırsa karakolda neden böyle ifade verdiğinizi izah edersiniz, ispatlayabilirim de dediğinize göre sorun yok.
Printable View
Karakola gidip olup biteni anlatabilirsiniz. Şikayet olur da dava açılırsa karakolda neden böyle ifade verdiğinizi izah edersiniz, ispatlayabilirim de dediğinize göre sorun yok.
karakola gidip tekrar ifade vermek istiyorum desem ifadem değişir mi engin bey.
İfadeniz değişmez, ek ifadeniz alınmış olur...
sonrasında neler olabilir bu kaçma olayının olmadığını gösterir mi. ya da karşı taraf bilgilendirilmez mi bu ifade değişikliğinden.
Sonrasını yaşayıp öğrenebilirsiniz ancak, geleceğe ilişkin öngörüde bulunamayız...
engin bey ne yapmamı önerirsiniz.
karşı taraf da yanlış ifade vermiştir diyip onların da ifadelerini düzeltmelerini isteyebilir miyim.
lütfen yardım edin. sizin söyleyecekleriniz çok önemli. konuyu yüz yüzü de bi avukatla konuşup görüşmeyi istiyorum. gerçeği ortaya çıkarmam lazım.
Yüz yüze bir avukatla görüşmeniz daha yararlı olur. Azıcık bilgiyle kocaman sorumluluğu alamayız biz. Geçmiş olsun...
teşekkür ederim çok saolun. polis bilgi verir mi. avukat da olur.avukatlarla nasıl irtibat kurulur.
engin bey lütfen cevap...