Cevap: Boşanma Davam hakkında fikir verebilirmisiniz
Zaten bunu belirtmiş. Gelen kağıtta yazıyordu :) Birşeydaha sormak istiyorum. Eşim altınları bozdurup kendi hesabına yatırıp parayıda yedi. Buna rağmen benden bunları geri istiyor. Kendi üzerine borçları için kredi çekti. Onuda yedi. Bunuda benden talep ediyor. Banka dökümlerini mahkemeden talep etsem mahkeme bunu araştırırmı. Sonuçta kendisi harcamış parayı.
Ne bulsa direkt yiyor yani... Evet mahkemeye bilgileri verip araştırılmasını isteyebilirsiniz. Tanık varsa dinletebilirsiniz, bu konuda ne delil varsa elinizde mahkemeye ibraz ederek kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim. 6 ay birlikteliğimizde toplam zararım 30.000 tl yaklaşık 20.000 lira borcunu ödedim. Tamamı bankaya yapılmış ödemeler.
Doğrusu eşek bu kadar zarar vermezdi, şimdi anlıyorum sizi.
eşek lafının başı şu şekildedir. eşim doğumdan sonra çocuğa bakamıyorum biraz annemde kalayım diyip aradan 3 ay geçipte yinede dönmemesi sonucu nezaman geleceksin nasıl annesin bi çocuğa bakamıyorsun dedim. oda bilmiyorum dedi. zaten dedim neyi biliyorsun senle evleneceğime eşşekle evlenseydim diye mesaj attım :) bu yani :)
Bir gün dediğinizi yaparsanız mutlu gününüzde yanınızda olmak isteriz. Davet ederseniz onur duyarız.
Engin hoş görünüz için teşekkürler. Geçmiş olsun, kolay gelsin.