-
Sayın morgüller,
Ben meslektaşımı değil mesleğimi savunuyorum, bunu bilmenizi isterim. Üzülerek söylüyorum ki her meslekte olduğu gibi avukatlıkta da işini dürüst yapmayanlar vardır mutlaka. Haklıysanız hakkınızı arayacaksınız elbette. Haksız olan meslektaşım da olsa, meslek ve etik kurallarına aykırı davranmışsa cezasını çekecektir, çekmelidir. Ancak sizin burada tüm avukatları aynı kategoriye koymanız ve peşin hükümlü davranmanız yanlış bence.
ATATÜRK ile ilgili yazdıklarınızın bu mesele ile ilgisi olmadığını tekrar belirtmek isterim. Mesleki kimlik ayrıdır, ATATÜRK çü kimlik ayrıdır, lütfen bunları birbirine karıştırmayınız.
-
Dillek hanım
benyalan söyleyen entrika yapan avukat tanıyorum eşimle protokolu avukatın yanında yaptım mahkemeye buna ragmen diyarbakıra götüüp zorla yaptırdı iddisıyla şikayet etti benim şahidimde kendi avukatım oldu mahkemeyi yanıltma suçuna 170 ytl ceza aldılar peki benim magduriyetim ne olacak biz kabul etsekte etmesekte kanunlar kadını biraz üstte tutmasada hakimlşer bunu yapabiliyor toplumsal psikoloji....aile sorunları içinde yüksek ihtimal erkek suçlu oluyor olabilir bu ben suçluyum anlamı taşımamalı....peki eşim hiç bir mazaret olmadan evi terk etti yetmez miş gibi evlilige yakışmaycak şekilde halasının ogluyla kendi eşiymiş gibi hayaına sokmuş...şimdi o tekrar nafaka protokolu bozup nafaka açtı ardındanben boşanma açtım sonuç 700 ytl maaşa 350 nafaka 100geçmişe dönük nafakanın icrası toplam 450...250 ev kirası...bu da adalet oluyor tabi yalancıların adaleti..bu aile sorunların çogu zaten kız tarafı ailesin den kaynaklanır....
ATATÜRK meselesine gelince o büyük dahi den çok ders almak gerek her avukat atatürk ilkelerine baglı kalacagına yeminli degil mi???????
-
Sayın mordelen,
Ceza aldığını söylediğiniz avukat değildir, öyle tahmin ediyorum ki ceza karşı tarafa yani yalan söylediğini iddia ettiğiniz avukatın müvekkiline verilmiştir. Avukatlık çok ağır sorumluluklar taşıyan bir meslektir, hiçbir meslektaşımın yaptırımı da ağır olan böyle bir davranışa müvekkilinin talimatı olmadan gireceğini zannetmiyorum ama yaparsa da bedeline katlanmalıdır elbette. (Cezayı avukat mı aldı, müvekkili mi aldı? bu hususu netleştirirseniz sevinirim.)
Gelelim, ülkemizde her meselenin sonunda lafın dönüp dolaşıp geldiği ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK' e. Hepimiz, daha ilkokullarda ATATÜRK' ün çizdiği yolda ilerleyeceğimize ant içmedik mi, meclis üyeleri, doktorlar, öğretmenler, polisler, mühendisler, avukatlar, hakimler, savcılar, eczacılar, evhanımları, işçiler, işsizler, öğrenciler, evsizler, vatandaş Rıza kısacası her TÜRK, ATATÜRK ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağına yemin etmedi mi. Bunların arasında yalancısı, dolancısı, üçkağıtçısı, hortumcusu yok mu? Önemli olan yemin etmiş olmak değil, ATATÜRK' ü gerçekten anlamak, ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak, aynı zamanda çağa ayak uydurarak ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaktır, öyle değil mi?
Siz de yemin etmediniz mi, ATATÜRK ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağınıza, ATATÜRK ' ün çizdiği yolda ilerleyeceğinize. Peki soruyorum size, siz bu uğurda ne yaptınız??????
-
değerli katılımcılar özellikle ragıp beyin cevabına tekrar teşekkür ederim. bu site bir yol göstericilik yapıyor. elbette bir dava sırasında ücretini karşılamak suretiyle avukat tutlur. avukatları suçlamak için benim sorum bir gerekçe değildi. tekrar bu soru üzerinden ortaya çıkan anlamsız tartışmadan üzüldüğümü belirtir, değeli yorumlarınıza teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
-
Bir anlaşılmazlık olmasın morgüller ve mordelen aynı kişi
-
Ben ATAM için en azından her sohbet etme fırsatı buldugum kişilere anlatıp dogruları göstermeye çalıştım özellikle şu sıralar DEVLETÇİLİK zayıflamış durumda
-
ATATÜRKLE veya buna benzer konularda yazmak isteyenler.....tarrrkan76@mynet.com.....
-
Sayın mordelen ya da morgüller,
Aynı kişisiniz fakat farklı bilgilerle iki kez üye olmuşsunuz, sizin yaptığınız dürüstlük mü? Sanal ortam da olsa, insanları aldatmıyor musunuz? Yanlış anlamayın sakın sizi yargılamıyorum, yargılamaya da hakkım yok. Ancak başından beri size anlatmaya çalıştığım noktaya geldik, lütfen önce kendi kişiliğinizi ve ATATÜRKÇÜLÜĞÜNÜZÜ muhasebe edin daha sonra diğer insanları eleştirin. Şimdi benim size sizin mantığınızla "Dürüst değilsiniz, insanları aldatıyorsunuz, siz ne kadar ATATÜRK' ün çizdiği yoldasınız..." demem gerekmez mi?
-
arkadaşlar tartışmanın benim sorunumla uzak yakın ilgisi kalmadı. ne sorduk konu nerelere geldi. adı boşanma olan bir konuda Atatürkçülük sorgulaması nasıl bir izaha kavuşur. lütfen bu anlamsız dürüstlük tartışmalrına en azından bu başlık altında son verin.
-
Sayın denizmert,
Tartışmanın sizin sorunuzla bir alakası yok sizin de belirttiğiniz gibi, tartışma sizin yüzünüzden çıkmış da değil, bu nedenle huzursuz olmanızı gerektirecek bir durum da yok. Tartışılması gereken bir husus varsa tartışılmalıdır , lütfen üzerinize alınmayınız.