Haciz varakaları zimmetle alıp verilir vergi dairesi işlem yönegesi öyle diyor ama bana zimmetli
hiç bir zimmetli evrak yok. burdan bir şey tutturabilirmiyim
Printable View
Haciz varakaları zimmetle alıp verilir vergi dairesi işlem yönegesi öyle diyor ama bana zimmetli
hiç bir zimmetli evrak yok. burdan bir şey tutturabilirmiyim
Bu türden delillerinizin adli yargılama sırasında adli yargıya sunulması gerekirdi diye düşünüyorum.
yo sunmadım benim bilgisizligim oldu ama h.a.g.b kararı verilince uzatmadım bende
İşte insanların kendilerini avukatları vasıtasıyla savunmalarının farkı bu olsa gerek. Hayırlısı olsun.
Disiplin kurulu 3 kez çıkarmadan dolayı davayım kazanamazsam 1 kez memurluktan çıkarmamı dikkate alınır yoksa 15 ay sonraki memurluktuktan çıkarmamı dikkate alınır açıkta kaldığım sürelerin maaaşları içim soruyorum bu soruyu yaklaşık 20000 tl yapıyor
1. ve 2. davalarınızı kazanmışsanız ve kararlar kesinleşmişse ancak 3. kez memurluktan çıkarılma davasını kaybetmişseniz ve kesinleşmişse, 1. kez memurluktan çıkarılma ve 3. kez memurluktan çıkarılma arasındaki maaş ve özlük hakkı kayıplarınızı alırsınız. Ancak maaş ve özlük hakkı kayıplarınızın iadesini dava dilekçenizde talep etmiş olmanız ve bu hususların mahkeme kararlarında yazılı olması gerekir. Aksi halde mahkeme kararlarının kesinleşmesinden sonraki 60 gün içinde bir tam yargı davası ile almaya çalışmak zorundasınız.
Bu dava daha çok uzayacak galiba: şimdi 2 kez devlet memurluğundan çıkarma cezasını kurum iptal etmişti. davayıda kazanmıştım kazandığım dava içinde Danıştaya dava açmışlar bu olabilirmi yani iptal edilen bir karar için danıştaya müracat edibilirlermi nasıl bir yol izlerim
Bu 2. dava kesinleşmemiş demektir. Davalı idare İdare Mahkemesinin iptal kararını uygulamış ve Danıştay'da temyize gitmiş. Eğer Danıştay temyiz ve karar düzeltme süreçlerinde de İM kararını onarsa karar kesinleşir.
İptal edilen idari bir karara nasıl mahkemeye müraat ediyorlar. 2 alınan kararı idare iptal etti