Cevap: Yöneticinin tarafıma gönderdıgı mail hakkında.
Alıntı:
Meraklımortgage rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar ,
İnsankaynaklarına şikayet ettiğimi yazmıstım,çalışamayacagımı,işten ayrılmak istedıgımı ve bıktıgımı anlattım.sonra pişman oldum kesın dedım bana yol gözüktü seni kim takar diye dusundum.İnsankaynakları bu yönetici ile gecınemıyoruz diye beni evime biraz uzak :) (45km) başka bir bölüm/şubeye tayin etti.Tayin ettikleri yeri araştırdım gayet güzel,Allah bana yardım etti .halbuki ben yazılı ve sozlu olarak işten ayrılmak ıstedıgımı ve olanlar ile ilgili detaylı bir yazı yazmıstım kesın tazmınatımı verıp gönderırler dıye dusunuyordum.İnanın yaşadığım 1 yılı hatırlamak bıle ıstemıyorum...Ama gerceklerı yazdım ,olan biten ne varsa anlattım yani 1 e 5 katarak anlatmadım.Yeni müdürümüz beni aradı hayırlı olsun dedi,normalde 2 nısanda baslamam gerek ancak 1 gun ızın ıstedım tamam dedi. yaptıgım ani bir şikayet hareketi yuzunden işimden olacaktım,şikayet etmesem ruh sağlıgımdan olacaktım...iyimi yaptım kötümü yaptım derken kalpten gıdecektım...ama tek söyleyecegım şey ; Doğru ve iftirasız şekilde şikayet edersenız insanlar sizi samimiyetle dinliyor....yardımcı olmaya calısıyorlar...Önceki yöneticimi Allaha havale edıyorum...
Saygılarımla,
Size de hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun :)
Cevap: Yöneticinin tarafıma gönderdıgı mail hakkında.
Alıntı:
Meraklımortgage rumuzlu üyeden alıntı
yaptıgım ani bir şikayet hareketi yuzunden işimden olacaktım,şikayet etmesem ruh sağlıgımdan olacaktım...iyimi yaptım kötümü yaptım derken kalpten gıdecektım...
Tek diyeceğim bu konuda;
En kötü karar,kararsızlıktan iyidir...:ok