Valla ne diyeyim, limiti dolduran verilerin çoğu zaten internet temporary files da olduğu için sürekli açıp bakmıyorum. Ama günde 100MB ın indirilmesi bence çok normal. Tüm gün açık olan bilgisayarların çoğunda da aynı şekilde olması muhtemeldir.
Printable View
Valla ne diyeyim, limiti dolduran verilerin çoğu zaten internet temporary files da olduğu için sürekli açıp bakmıyorum. Ama günde 100MB ın indirilmesi bence çok normal. Tüm gün açık olan bilgisayarların çoğunda da aynı şekilde olması muhtemeldir.
Eğer, limitsiz adsl kullanımı sonucunda, internet bağlantı hızında sorunlar başlamış ise, kaynakların etkin kullanımı bakımından, limitsiz adsl bağlantı uygulamasının sona erdirilmesi daha uygun görünmektedir. Bu nedenle telekomun bu uygulamasını destekliyorum.
Nitekim, Belediyeler eve su bağladığında, limitsiz kullanım yerine bir sayaç takar. Tedaş eve elektrik bağladığında, limitsiz kullanım yerine, bir sayaç kullanır. Telekom eve telefon bağladığında, limitsiz kullanım yerine, kontör hesaplar. Ya aksi olsaydı ne olurdu?
Selamlar...