Cevap: MF Group / EURO-CARD Sağlık Hizmetleri Zorla Üyelik yapıyor.
Aman diyeyim kaptırmayın paranızı. Başlatsınlar icra takibini. Bu vesile ile birşey sormak istiyorum.
Mesafeli satış sözleşmesinde telefonda satış/üyelik işlemlerinde onay verilmiş olsa bile "ki onay vermediğimiz halde bu firma üye yapıyor" imzalanmış bir sözleşme olması gerekmiyor mu hukuki bir olayın doğması için? Bilgi verebilirseniz seviniriz.
Teşekkürler.
inanıp itibar etmeyin,ortada bir sözleşme vs.olmadan icraya falan veremezler verirlerse haksız çıkacaklarını bilirler.Aradıklarında rahatsız etemeye devam ederlerse asıl sizin onları avukata vereceğinizi söyleyin.
İlginize teşekkürler sayın kocamanlevent. Aslına bakarsanız ben kendimden daha çok bu firmanın kadırdığı yüzlerce belkide binlerce vatandaşımız için üzülüyorum. Kandırıldıkları ve birde ödeme yaptıkları aklıma geldikçe sinir küpü oluyorum. Bu tip gerilla pazarlama taktikleri ile çalışan firmalar umarım hak ettikleri yeri kısa zamanda bulurlar.
merhabalar benim de şimdi aynı dertten başım ağrıyor internet üzerinden green card başvurusunda bulundum fakat sonra araştırdım ki güvenilir bi iş değilmiş.
beni ptt den aradılar ücretli bi postamın geleceğini söylediler sanırım bu da onların oyununun bi parçası ben kabul etmediğimi söyledim
bir hafta sonra bana bir mail geldi postanızı kabul etmediğinizden evraklarınız teslim edilememiş 7 gün içinde parayı ödemezseniz yasal takip başlatıcaz diye.
ben bu parayı ödemeyi düşünmüyorum ama diğer taraftan da bu yüzden sıkıntıya girmek istemiyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.
sizin durumunuz da bizimkine cok uzak değil sanırım. sahsen beni artık aramıyorlar en son 2 hafta kadar önce aradılar hala tehdit etmeye calısıyorlardı yüzlerine kapadım daha da aramadılar.her seferinde hukuki süreclerini baslatacaklarini soylediler ama birsey gormedim henuz.
Alıntı:
registyu rumuzlu üyeden alıntı
sizin durumunuz da bizimkine cok uzak değil sanırım. sahsen beni artık aramıyorlar en son 2 hafta kadar önce aradılar hala tehdit etmeye calısıyorlardı yüzlerine kapadım daha da aramadılar.her seferinde hukuki süreclerini baslatacaklarini soylediler ama birsey gormedim henuz.
evet uyanık üç kağıtçılar ortada hiç bi hizmet olmadan, imza atılmamış, sözleşme yapılmamış, para tuzağı düzen ile çok insanın ne olacak ödeyim kurtuluyum diyerek düşüncesini fırsat bilerek, krizde kendilerine bu işe meslek edinen soyguncular..
Kendilerince kanun yazıp insanlara göndermekten çekinmiyorlar buda yetmiyo gibi birde tehtit ediyoyorlar.