Cevap: Eve girebilirmiyim?
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Kiracınız sorunlu birimiydi?
Son 2 aya kadar bir sorun yaşamadık.Ama tabiiki son 2 aydır kiramı vermediği için bende çıkın dedim.çıktılar.fakat tabii bana karşı şimdi bir kızgınlıkları var gibi.Çünki elektriklerini kestirdim,onu da ödemediklerini tesbit ettim.Bunun üzerine apar topar taşındılar.ama anahtarı getirmediler,ben dün evime gittim baktım teslim ettiğim gibi tertemiz duruyor.Fakat aklıma sonradan geldi acaba bir sorun çıkarmı diye?
Alıntı:
Kiracınız sorunlu birimiydi?
Sayin Oguz sorunlu derken neyi kasdetdiginizi anlayamadim biraz acarsaniz . Hapse girip cikan sürekli bir isi olmayan kirasini ödemeyen kisi bu Kartegoriye girermi.
Sorunlu birinden kastım kirasını aksatan, ev sahibine zorluk çıkarmaktan geri durmayan kiracıdır. Bunu da şunun için söyledim, sn.adalı bende yedek anahtar var ev boş girebilirmiyim düşüncesinde. Kiracı sorunlu ise ve zoraki tahliye olmuşsa önceki mesajlarımda belirttiğim gibi bir takım yasal yollar ile baş ağrısına sebep olabilir.
Boş eve bir kaç kişinin şahitliği ile noter de getirilmek suretiyle girilebilir. En garanti yol ise Sulh Hukuk Hakimliğinden keşif yolu ile heyet getirmektir.
Alıntı:
Sorunlu birinden kastım kirasını aksatan, ev sahibine zorluk çıkarmaktan geri durmayan kiracıdır. Bunu da şunun için söyledim, sn.adalı bende yedek anahtar var ev boş girebilirmiyim düşüncesinde. Kiracı sorunlu ise ve zoraki tahliye olmuşsa önceki mesajlarımda belirttiğim gibi bir takım yasal yollar ile baş ağrısına sebep olabilir.
Boş eve bir kaç kişinin şahitliği ile noter de getirilmek suretiyle girilebilir. En garanti yol ise Sulh Hukuk Hakimliğinden keşif yolu ile heyet getirmektir.
Sayın Engin Bey,bugün emniyete gittim yanıma bir polis vermelerini istedim.kapıyı hep beraber açalım dedim.poliste evin boş olduğuna dair zabıt tutsun dedim.Müdür Beyde gerek olmadığını,muhtarı alıp kapıyı muhtarla açmamı söyledi.:)bende öyle yaptım.Sonra da kiracı ile yolda karşılaştım:) adam başka sokağa doğru koştu ve kaçtı...ama bu kiracı beni bayağı eğitti...
Verdiğiniz bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim...