western union ile belçikadan türkiyeye adıma para gondermsııtm.
garanti banaksı ınternet subesınden 10 dak sonra banka hesabıma aktarmsıtım.
western unıon bı daha kullanmam.
yazılarda nanladıgım kadarıyla ıngıltere ozellıkle sorun wstern unıon da
Printable View
western union ile belçikadan türkiyeye adıma para gondermsııtm.
garanti banaksı ınternet subesınden 10 dak sonra banka hesabıma aktarmsıtım.
western unıon bı daha kullanmam.
yazılarda nanladıgım kadarıyla ıngıltere ozellıkle sorun wstern unıon da
Merhaba,
bende benzer dolandırıcılığa maruz kaldım, acaba size ulaşabilir miyim? Nasıl destek olabilir siniz?
Merhaba
Bende para yatırdım western union dan ama para ödendi diyor. Gönderdiğim kişi çekmedi bunu biliyorum paramı nasıl geri alabilirim. Yol gösterebilecek birisi olursa sevinirim.
Hocam kolay gelsin. Yardımcı ola bilirim demişsiniz. Acaba bana yardımcı ola bilirmisiniz. Benim de aynı durum vardır. sizden haber bekliyorum.
- - - Updated - - -
merhaba Hocam. Merak ettim acaba basınıza gelen bu olayda paranızı geri ala bildinizmi? Bende aynı durumu yasıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Lütfen yardımcı ola bilirmisiniz?
arkadşar bende dolandırılıdım bugün savcılığa suç duyursunda buluncam umudum yok ama böyle vatan hainleri ortaya çıkar belki
Arkadaslar merhaba,
Western Union ile para islemi yapipta dolandirilan arkadaslara bir sorum olacak:
Size gonderilen para transfer numarasi MTCN`yi sizden baska birisi biliyor mu? Kimin oldugunun bir onemi yok.
Yani Allah ve sizden baska birisi bu numarayi biliyormu? Eger bilmiyor diyorsaniz, size bu MTCN`nin geldigi emailinizin sifresini sizden baska birisi biliyor mu? Cunku bu transfer numarasi benim bildigim email ile gonderiliyor ve eger email sifrenizi baskasi biliyor ise bu numarayada ulasabilir demektir. Eger gercekten hayir bir Allah, bir ben biliyorum diyorsaniz bu isi nasil hallettiniz? Yani halledebildiniz mi? Bu konunun sonucu bildirirseniz cok seviniriz.
Selamlar
Dikkat dikkat dolandirildiysaniz parayi geri almanin yolu...
Arkadaslar bende dolandirildim 5000 euro 2 ay içindede parami geri aldim nasil alindigina gelince parayi gonderdiginiz bankaya benim x bir sahsa gonderdigim parayi baska bir sahis nasil cekebiliyor diye itirazda bulunun onlar yurt disindaki bankacilik sistemi burdaki gibi degil felan diyip basindan saviyorlar sonra bankaya dava acin x bir sahsa gonderdigim bu banka araciligi ile gonderdigim parayi nasil baska sahis ceker zararimin banka tarafindan karsilanmasina diye fakat burdanda ilk red karari gelir itiraz edin dolandiricilik suc degilmi diye mahkeme işlemi surme asamasinda bankalar denetleme kuruluna su yaziyi yazin ben size bagli x bankadan yurt disinda bulunan x arkadasima gonderdigim bir parayi y bir sahis cekiyor ve banka biz karismayiz diyor avrupa birligi ulkesi olmadigi icin para nerden kim tarafi cekildigini goremiyoruz diyor o zaman wester union sirketiyle calismasin bankadan ve wester union sirketinden benim zararimin karsilanmasini sizden rica ediyorum diye birazda susleyerek bi dilekce yazin bankalar denetleme kurulu 10 gun sonra bankalar denetleme kurulundan sekier bankasi mudurluguyle bu konuyla ilgili hakkinizi savunacagiz diye bir yazi geliyor 10-15 gun icinde bankalar denetleme kurulu wester union sirketiyle turkiye bankalarinin calismasi durduruldu yiye karar aldi ve western union bilgileri almadan ödeme yaptik tek zararini biz odeyelimde karari bozun diye denetleme kuruluna yazi gonderiyor benim parami odediler gonderdigim havale parasina kadar aldim benim bu ornek teskil eder bu yolla eminimki alirsiniz banada hayir duasi edersiniz insallah
Bizde aynı şekilde mağduriyet yaşıyoruz. henüz 6 ay geçmedi. yardımcı olurmusunuz
ACİL ACİL arkasalar 25 10 3106 tarihinde ziraat bankası şubesinde
Akrabam olan bir şahısın adına para gondedim 5000 evro
VE 2 sonra akrabam parayı çekmeye gitmiş fakat başka bir şahıs parayı pariste bir şubeden çekmiş bana yardımcı olurmusun uz benim anlamadığım parayı gönderdiğim şahıstan başka 3 kişi bi parayı nasıl çeker daha önce bu olayla karşılaşan bir arkadaş varsa yardımcı olabilir misiniz
Olayı tam anlatmadıkça yardım görmeniz mümkün değil.
Klasik dolandırıcılık şekillerinden olan avrupadan aracımı satmaya gelicem(araç piyasanın yarı fiyatına) paranız olup olmadığından emin olmak istiyorum bir akrabanız adına Western Union ile para yatırın dekontun fotoğrafını gönderin paranız var mı emin olayım benzeri bir işe girip dekont fotoğrafını bir başkasıyla paylaştıysanız diğer örneklerde olduğu gibi giden paranın üzerine maalesef soğuk su içeceksiniz.
Yok kimsenin birmediği şekilde başkaca bir olay başınıza geldiyse derdinizi bankaya ve ilgili şirkete anlatmaya bakacaksınız.