Cevap: Bulundurma Ruhsatlı Silah Başka Adreste Yakalandı
Sayın Hakkarili Arzuhalci,
Haklısınız ,klasik bahane diye geçiyordur İşyerinde temizlemek. Fakat benim 3 kızım var 7 ile 15 yaş arası, iş yerimde yağlama çok kolay zaten tekstil işiyle uğraşıyorum. Bu bir gerçek kesinlikle temizlemek için getirdim.
Birde bazen para gelip gittiğinde getirirdim. Fakat bunun dışında nasıl bir şey söylemem gerekirki. Başka bir şey zaten diyemem. Hemde bulamadım :D.
Çok saolun,kalın sağlıcakla.
Cevap: Bulundurma Ruhsatlı Silah Başka Adreste Yakalandı
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Mahkemede silahı temizlemek için getirdiğiniz şeklinde bir savunma yapmayın. İnandırıcı olmayacaktır. Hakim evde de temizleyebilirdiniz diyecektir.
Yasal yönden böyle bir durumda bulundurma ruhsatlı silah ile runsatsız silah arasında bir fark bulunmamaktadır.
Aynen şuna benzer: B sınıfı sürücü belgesi ile kamyon kullanan bir şahıs hiç ehliyeti yokmuş işlemine tabi tutulmaktadır.
Sayın arzuhalci, doğrusu temizlikti,fakat aynı zamanda bazı gecelerde işyerinde çalıştığımdan dolayıda getiriyordum. İşim tekstil olduğundan burda temizlik çok kolay zaten etraf yağlı makinelerle dolu.
Birde Okulların kapanması vardı evde olmadığımızdan burdaki kasaya koymuştum. Çünkü evimizin muhiti yerleşim yerinin tam don sınırında. Ve süreklide hırsızlık olayları oluyor.
genede çok sağ olun.