Yanlış olmuş, pembe dosya bayanlarındır, siz mavi dosya alacaktınız, bu yüzden bir avukata gidin diyoruz keyfimizden değil.
Printable View
Yanlış olmuş, pembe dosya bayanlarındır, siz mavi dosya alacaktınız, bu yüzden bir avukata gidin diyoruz keyfimizden değil.
Sayin masai Kiraciyi cikartabildinizmi,buna benzer bir mevzuda bende var.Ben Avukat tutdum bir seneden fazla tutdu Mahkeme normalinde üc dört ayda bitecekdi ama MASAALLHinmiz var .Bir Celseden bir Celseye en az ücay Tarih veriyorlar bir keresinde Sayin Hakim Bey hastaymis bi üc ay sonraya, ikincisinde Postacimiz Teblikati verememis bi üc ay daha,derken Mahkemyyi kazandik bu arada Kiraci bes kurus ödemeden evde keyf yapiyor.Artik seviniyoruz
Mahkemeyi kazandik Kiraci cikacak diye nerde sevinmiz kursagimizda kaldi nedenmi cok basit iki cümleyle anlatayim, Icraya vardik durumumuz bu dedik aldigimiz cevap Depolar dolu bosaltincaya kadar Tahliye edemiyorlarmis bu arada kiracilarda uyanik Gündüzleri evde yoklar aksamlari geliyorlarmis elektrikde kesilmis parasini ödememisler,Temmuzda iki sene olacaklar,simdi ne yapmam lazim bilmiyorum Avukatda bisi demiyor herhal Bransi Aile Hukuku Bosanma isleri uzmani ama ben her seye bakarim diyor,ben yurtdisinda oldugum icin kendim fazla bu islerle ugrasamiyorum,bi tanidigim ilgileniyor.
c
Vatandaş mehmek Allah kolaylık versin size. Kötüye kullanım bir şekilde önlenmeli bence. Yani herşeyin bir sınırı var. Sizin durumunuzda örneğin yasa 1,5 yıl dolunca polis zoruyla evi boşaltılır gibi bir madde olmalı. Kiracı başka bir yere gitse izini kaybettirse 2 yılın üstüne soğuk su içmek düşer size.
Sayin Bozkirkurdu ben zaten alacagimdan vazgecdim umudumda yok benim tek derdim kiraciyi evden cikarmak, devletin yardim eli uzanip benim isimi görmezse bana kim yardim edecek.
Aklima takilan ben Kiraci evde yokken iki Polis le veya kendim evin esyalarini niye disariya cikaramiyorum suanda kiraci benim evimi her nedenle olursa olsun gasp etmis olmuyormu?
Ben kendim esyalari yola cikaramazmiyim elimde Tahliye belgesi var?
Icra Memurlarini Mahkemeye verebilirmiyim sonucda iki aydan beri elimde Tahliye karari var ve evi Tahliye edemiyorum ordaki Memurlarin hicmi sucu yok?
:Polat Alemdarimi cagirayim, bu devirde böyle yasalsizlik nasil olur aklim almiyor, elimde Tahliye belgesisi var Mahkeme karari ve biz bazi hukuk sorunlari icin magdur oluyoruz. Kim kime tumtuma buna dur diyecek bir Vatan evladi yokmu
Mehmet Bey,kiracınız gündüzleri evde yoklarsa,geceleri eve geliyorlarsa,elektrik kesik diyosunuz.O zaman bunlar,gece elektriği kaçak kullanıyorlar.İlgilenen yakınınıza sölesenize,gitsinler Tedaşa şikayette bulunsunlar,elektik saatini tedaş söker.elektriksiz evde de heralde kalamazlar.Çünki ben kiracımı bu yolla çıkarttım.
Sayin Adali nasil durduklarini bende bilmiyorum (yurtdisindayim) Sadece duyduklarim burada sinir oluyorum evle uzakdan Akrabam ilgileniyor onlarin bana verdigi bilgilerleyim.Elektriksiz oturduklarini söylüyorlar kadin genelllik gündüzleri akrabalarinda kaliyormus adamda gece gec gelip gündüz erken gidiyormus bende neyi nasil yapacagimi sasirmis durumdayim bunlar Insanlik dersini almamis
kisiler yasalar demiyeyimde yasalari yürürlege koyacaklarlada bu is nasil olacak biraz anlayis bekliyorum kimseden gelmiyor.Bilmiyorum ben bisi artik,kafani agritdim cok özür.
Ya kardeşim bu zamanda kim kime kaç gün bakar?akrabalarının yanında kaç ay barınacaklar?siz yakınlarınıza daha sıkı tenbih edin bence.komşular felan vardır,elektrik yakıyorlarmı takip etsinler.
Bunlara ben zaten insan diyemiyorum.bedavaya alışmış asalaklar.
aynı sorunları bende yaşadığım için sizi anlıyorum.ben yüzdüm yüzdüm inşallah sonuna geldim.Kolay gelsin,sabır ....