Cevap: Eşim beni çocuğumla tehdit ediyor
Alıntı:
balkancocugu rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar sizlerden yardım istiyorum.5 yıllık evliyim ve 18 aylık bir erkek çocuğum var ama çocuk dünyaya geldiğinden beri eşimde bir değişme söz konusu geçmişte ailemle eşim arasında yaşanmış olan bir takım tatsız olaylar mevcut fakat bu olayların üstünden 4 yıl geçti ve ben en son 10 gün önce babamı kaybettim dolayısıyla annem yanlız kaldı bende bir evlat olarak üstüme düşen vazife olan anneme maddi ve manevi her konuda elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ve bu olay eşimi kızdırıyor bana sürekli ya anneni seçersin yada oğlumu alır giderim senide boşarım diye tehditler savuruyor bununla beraber ailem ve akrabalarımla hakkında sürekli ağır hakaretler içeren kelimeler sarfediyor. sırf çocuğum için o insana katlanıyorum ama artık dayanamıyorum ve çocuğumdan da kopmak istemiyorum ama o kadınıda istemiyorum lütfen bana yardımcı olun.
Boşamak öyle kolay değil. Sırf bu sebeple özellikle hiç boşanamaz.
Siz tercih yapmak zorunda değilsiniz. Eşinize de aynen öyle söyleyin. Boşanmayacağım da, annemi de bırakmayacağım diye söyleyin.
Bu mevzuuyu yakın çevrenizle,arkadaşlarınızla paylaşın derim. İleride belli olmaz eşinizin tepesi atar da boşanma davası açacak olursa(-ki ben hiç sanmam), çevreniz konuyu bilip size şahitlik etsinler.
Ama bence bu tehditler boş tehditler. Çaresizlikten dolayı söylenmişe benziyor. O sebeple dik durun, annenizi sokağa da atmayın, eşinizden de boşanmayın, yuvanızı bozmayın. Anneler başımızın tacıdır sonuçta. Eşinize de bir anne olduğunu hatırlatın. Sen böyle yaparsan, çocuğun da sen yaşlanınca sana bakmaz diye söyleyin.
Alıntı:
Jupiter_30 rumuzlu üyeden alıntı
Konuşuyor ama boş konuşuyor...
Hiç bir işe yaramayan konuşmalardan ibaret....
ne yaptığınızı biliyorsunuz ne güzel :)
Evet ne yaptığımı biliyorum.
En azından boşanma aşamasında dahi olsa aile mahremiyetimi korudum.Sizin gibi ulu orta herkese anlatıp daha sonra intikam intikam diye bağırınmadım;)
Alıntı:
Evet ne yaptığımı biliyorum.
En azından boşanma aşamasında dahi olsa aile mahremiyetimi korudum.Sizin gibi ulu orta herkese anlatıp daha sonra intikam intikam diye bağırınmadım;)
Abuk sabuk saçma sapan konuşacağınıza çocuğunuzu görebilmek için icra paranızı biriktirin . biraz zor ya... :DD
Hiç gereği yok.Annesi için 2 ay hapis kararı çıkınca artık paşa paşa gösteriyorlar çocuğu.Ama sizin paraya ihtiyacınız varsa sizin için bir yardım kampanyası başlatabiliriz.Hiç olmazsa kendinize bir avukat tutar,sitedeki avukat arkadaşların ceket ütüsünü düşünene kadar kendinizi hayatın akışına bırakırsınız:)
Kadınlar bazen sınırları zorlayarak, "ya tutarsa" denemeleri yaparlar. Kararlı olursanız ve dik durursanız sorun yok. Annenizi sokağa atacak haliniz yok. Ayrıca bir evlilik danışmanına başvurmanızda fayda var. Ama durumun vehametine göre süre değişiyor buna bağlı olarak ücrette, en az 10.000 Tl'yi gözden çıkarmanız gerekiyor.
Boşanma son çare olsun. Ama evliliği temelinden sarsacak durumlar dışında boşanmayı düşünmemek gerekiyor.
Alıntı:
Hiç gereği yok.Annesi için 2 ay hapis kararı çıkınca artık paşa paşa gösteriyorlar çocuğu.Ama sizin paraya ihtiyacınız varsa sizin için bir yardım kampanyası başlatabiliriz.Hiç olmazsa kendinize bir avukat tutar,sitedeki avukat arkadaşların ceket ütüsünü düşünene kadar kendinizi hayatın akışına bırakırsınız:)
parasızlıktan uzaktaki çocuğunu görmeye aciz kalan kim? nafaka icra vs ödemek hafızada yıpranma yapıyor demek. :DD yazık. geçmiş olsun. acil şifalar dilerim. çocuğun annesini hapse göndermek; ne erdem ne erdem. plaket te beklersiniz şimdi. birkaç yıldır kafa ütüleyecek kimse bulamadınız galiba içinize oturmuş. ütüüü ütüüü diye sayıklıyorsunuz. :DD bana burada yazı yazacağınıza evladınızla ilgilenin.çocuk önemli buraya yazdıklarınız değil. Anlayabilene tabi lafım. Kime diyorsam. Yazmayın bana. kuru gürültüyle uğraşacak vaktim yok. kendinizle ilgilenin.
Alıntı:
guzelvecirkin rumuzlu üyeden alıntı
parasızlıktan uzaktaki çocuğunu görmeye aciz kalan kim? nafaka icra vs ödemek hafızada yıpranma yapıyor demek. :DD yazık. geçmiş olsun. acil şifalar dilerim. çocuğun annesini hapse göndermek; ne erdem ne erdem. plaket te beklersiniz şimdi. birkaç yıldır kafa ütüleyecek kimse bulamadınız galiba içinize oturmuş. ütüüü ütüüü diye sayıklıyorsunuz. :DD bana burada yazı yazacağınıza evladınızla ilgilenin.çocuk önemli buraya yazdıklarınız değil. Anlayabilene tabi lafım. Kime diyorsam. Yazmayın bana. kuru gürültüyle uğraşacak vaktim yok. kendinizle ilgilenin.
Yok plaket beklemiyorum.Evde bol miktarda şilt,plaket ve madalya dolu.İhtiyacınız varsa size gönderebilirim:)
Bu arada mahkeme esnasında/sonrasında sonra hakim size psikolojik destek konusunda telkinde bulundumu?
Alıntı:
Yok plaket beklemiyorum.Evde bol miktarda şilt,plaket ve madalya dolu.İhtiyacınız varsa size gönderebilirim:)
Bu arada mahkeme esnasında/sonrasında sonra hakim size psikolojik destek konusunda telkinde bulundumu?
kötü baba kötü koca kötü ebeveyn şiltleri madalyaları demek ki tozunu alır temizler durursunuz şiltlerinizi. e lazım tabi :) parlatın bi de arada . size telkinde bulundular demekki. hakim tabi onca tecrübesi var. prolemli birine küçücük yavrunun velayetini verecek değil ya babası bile olsa :DD yazmayın diyorum algılayamıyorsunuz. yazın yazın açılırsınız şöyle derin bi nefes alın. bakalım ne inciler dökeceksiniz. ancak burası hukuk platformu .zırvalarınızla görüntü kirliliği yapmaya hakkınız yok. başka kapı arayın kendinize . madalyalarınız orada anlatın. hey ALLAHIM dünyadakileri hallettik sıra jüpitere geldi :DD kendi kendinize yazın yazın okuyun bakalım nereye kadar. ALLAH ALLAH yazmayın diyorum anlamıyor. enteresan
Alıntı:
guzelvecirkin rumuzlu üyeden alıntı
kötü baba kötü koca kötü ebeveyn şiltleri madalyaları demek ki tozunu alır temizler durursunuz şiltlerinizi. e lazım tabi :) parlatın bi de arada . size telkinde bulundular demekki. hakim tabi onca tecrübesi var. prolemli birine küçücük yavrunun velayetini verecek değil ya babası bile olsa :DD yazmayın diyorum algılayamıyorsunuz. yazın yazın açılırsınız şöyle derin bi nefes alın. bakalım ne inciler dökeceksiniz. ancak burası hukuk platformu .zırvalarınızla görüntü kirliliği yapmaya hakkınız yok. başka kapı arayın kendinize . madalyalarınız orada anlatın. hey ALLAHIM dünyadakileri hallettik sıra jüpitere geldi :DD kendi kendinize yazın yazın okuyun bakalım nereye kadar. ALLAH ALLAH yazmayın diyorum anlamıyor. enteresan
Evet bana bulundu gayet başarılı geçti.Tavsiye ederim sizde gidin.Eğer yeterli olmazsa haberim olsun Mehmet Akif ERSOY'un meslektaşı olan dolu tanıdık arkadaş var.Sizi oraya yönlendirebilirim;)