Cevap: 1 aylık evli iken evi terk ettim
Alıntı:
Fedakarkız rumuzlu üyeden alıntı
Sizin 6 ay sonra dolmus olcak sanirim ama ben 3 aylik evliyken bosanma karari aldim ve 9 ay beklemem mumkun degildi o yuzden hemen davami actim..isterseniz bekleyebilirsiniz cunku simdi dava acsaniz en erken mayis ayina ilk durusmaniz olur bence..ben Ankarada oturuyorum 25 Ocakta dava actim ilk durusma tarihim 15 Nisan..İstanbulda da farkli olacagini zannetmiorum..
eminim istanbulda daha sonraki tarihe gün veririler burda olaydan hadiseden çok ne var.kalabalık nufus olduğu için bu kaçınılmaz en iyisi protokolü hazır tutup beklemek senemiz doluncada anlaşmalı olarak boşanmak zannedersem.
Alıntı:
efendy_824 rumuzlu üyeden alıntı
eminim istanbulda daha sonraki tarihe gün veririler burda olaydan hadiseden çok ne var.kalabalık nufus olduğu için bu kaçınılmaz en iyisi protokolü hazır tutup beklemek senemiz doluncada anlaşmalı olarak boşanmak zannedersem.
Sizin icin bencede mantikli olan bu sekilde olmasi..Hem davalarda sinirleriniz bozulacak hemde avukat tutacaksaniz cekismeli bosanma davasi anlasmaliya gore cok daha masrafli..
Alıntı:
Fedakarkız rumuzlu üyeden alıntı
Sizin icin bencede mantikli olan bu sekilde olmasi..Hem davalarda sinirleriniz bozulacak hemde avukat tutacaksaniz cekismeli bosanma davasi anlasmaliya gore cok daha masrafli..
haklsın bilgi için teşekkürler.yinede avukatın fikrine ihtiycaım var.