Cevap: İş yerim her yıl Çıkış/Giriş yapıyor ve son 1 aylık SSK ödenmemiş.
Alıntı:
carlospedro rumuzlu üyeden alıntı
Bi sorum olacaktı.Cok özürdilerim.Ben 5 seneden beri bir şirkette çalışıyorum ve Türkiyede ilk defa bir şirkette çalışıyorum.Türküm yanlış anlaşılmasın. Gecen sigorta primlerime bakayım dedim baktım ki 2,5 sene sigortamı yatırmamaış. Bu sene 1'ci ayda 15 gün yatırmış. Ve maaşlarımızı 4-5 gün gec veriyor.Yarım yarım yatırıyor.Be bu şirkete satış elemanı olarak görev alıyorum. Türkide dedim gibi ilk çalışmam dı ilk girdiimde şüpelendim kızım dünyaya gelirken hastanede sigorta defterimi istemiştiler işveren sana böyle bir kaıt verecek dediler ben de patrona iletim sorunu o beni salık ocaına gönderdi ve bana yeşil karne cıkartı. 7-8 yeşiş karne kulandım sonra geri istediler eşimden karneyi cünkü ben eşi çalışıyor oldum icin işverenin sigorta yapması gerektini söylediler ve yeşil karneyi benden aldılar. Saaten sadece eşime almişti patron yeşil karne cünkü bana vermediler. şimdi ben bu işten ayrılmak istiyorum cıkış param icin ne yapmam lazım bana dediler noterden yazılı fax gönder işten cikmak istedini. Ben bu yazıda ne yazacagımı bilmiyorum.Ve Bana ödemedigi sigorta primlerini geri istiyorum.Lütfen bana yardım edene bu konuda Allah razı olsun
Notere gidip ihtar çekmelisiniz, sürekli yaptıkları iş olduğu için bilirler, olmazsa bir avukata gidip yazdırın.