Cevap: Piskolojik tedavi önerisi
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Konya'da dini inancı yüksek insanlar var diye bilirim. Hatta resmi nikahtan sonra sizi evlendiren dini nikahınızı kıyan hocayı gönderim derim. Hoca'ya rica edin, karısını da alıp eşinize gitsin derim. Tabi o hoca ile hala diyalog içinde iseniz. Valla her yol mübah. Dindar kişileri araya sokmak bile işe yarayabilir konya gibi bir ilde. Konya'da dinibütünler çok olduğu için boşanmak orada zor olsa gerek.
Konya dediğiniz gibi bir ildir. Benim eşim kapalı ailesi namaz kılan yeri geldiğinde din iman dersi veren bir ailedir. Ama yuva yıkmanın nekadar günah olduğunu bilmiyorlar sanırm. Yuva yıkılabilir evlenmek normalse boşanmakta normal diye düşünüyorum. Ama geçerli bir sebeb olması lazım boşanmak için. Sebebsiz incir çekirdeğini doldurmayacak problemlerle yuva yıkılmaz.
Hoca nikahımızı kıyan hocayı malesef bulamam ama başka bir hoca göndermeyi düşünüyorum bu yazdıklarınızdan sonra. Bu arada yardımlarınız ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim.
Cevap: Psikolojik tedavi önerisi
Rica ederim. Ben olsam şunları şunları aracı gönderirim diye fikir yürüterek size öneri veriyorum zaten.
İnşallah evliliğinizi kurtarırsınız.
Siz emek verin. İleride boşanacak olursanız vicdanınız rahat olsun. Ben elimden geleni yaptın diyebilin. Karımı dul bırakmamak için, evliliğimi yuvamı kurtarmak için herşeyi yaptım diyebilin.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Rica ederim. Ben olsam şunları şunları aracı gönderirim diye fikir yürüterek size öneri veriyorum zaten.
İnşallah evliliğinizi kurtarırsınız.
Siz emek verin. İleride boşanacak olursanız vicdanınız rahat olsun. Ben elimden geleni yaptın diyebilin. Karımı dul bırakmamak için, evliliğimi yuvamı kurtarmak için herşeyi yaptım diyebilin.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Zaten ileride boşanma gibi kötü bir durum olursa, vicdan azabı çekmemek için elimden geleni yapıyorum ve dava gününe kadarda yapacağım. Tekrar çok teşekkür ederim
Alıntı:
eser963 rumuzlu üyeden alıntı
Zaten ileride boşanma gibi kötü bir durum olursa, vicdan azabı çekmemek için elimden geleni yapıyorum ve dava gününe kadarda yapacağım. Tekrar çok teşekkür ederim
Rica ederim.
Ayrıca şöyle bir durumda var.
Çevreniz ve herkes sizin bu evliliğinizi kurtarma çabanızı görüp takdir de edeceklerdir unutmayın. Bu konuda çevreniz size çok destek olacaktır. Herkes diyecek ki adamın yapmadığı şey kalmadı, kadın ve kadının annesinin yaptıklarına bak diyecekler. Toplumdan onlara destek gelmeyecek bu durumda. Sizin çabalarınız takdir bulacak. Bunu asla unutmayın. Siz iyi olun.