Su an belki hirslarima yenik dusuyorum ama mantikli dusununce haklisiniz manevi tazminat davamdan vazgecersem bosanmam cabuklasacak ve sanirim ilk celseden sonra bende ole yapicam.
Tesekkurler..
Printable View
Su an belki hirslarima yenik dusuyorum ama mantikli dusununce haklisiniz manevi tazminat davamdan vazgecersem bosanmam cabuklasacak ve sanirim ilk celseden sonra bende ole yapicam.
Tesekkurler..
Birde size şu fikri vereyim. Öncelikle çok geçmiş olsun. Dayak,şiddet hiç tasvip etmediğim birşey.
Eğer siz tazminattan vazgeçip boşanırsanız, ve boşanma kararından sonra sırf size gıcıklık olsun diye boşanma kararını temyize gönderirse, sizin tazminat isteminiz ölmüyor merak etmeyin.
Boşanma kararının kesinleşmesinden itibaren 1 yıl içinde tazminat davası açma hakkınız var. Bunu aklınızın bir köşesine yazın. Eğer bu kadar dayaktan sonra ve boşanma konusunda zorluk çıkartmıycam diyip temyize götürecek olursa kararı, tazminat davası açabilirsiniz demek istiyorum.
Bosanma davami Pazartesi gunu 25.01.2010 da actim.Celpin eline gecmesini bekliorum ne tepki verecegini gormek istiorum.Tazminat olsada olmasada 3 aylik evli oldumuz icin zaten hakim tanik dinlicek ilk celsede bosamicak yanilmiyorsam?
Evet avukatim var.Esim issizlik yuzunden psikolojisisnin bozuk oldugunu solerse hakim sosyal uzmandan yardim almamizi onerir mi acaba?
Sanirim ilk celseyi beklemem gerekicek bu davanin nasil sekillenecegini gormek icin..
Umarim cok uzamaz dediginiz gibi 8 ayi bulacaksa zaten 1 senemiz doluo anlasmali bosanma yapabiliriz heralde..