peki bunu şöylemi yapmalıyız?
2 yaşına kadar böyle 2 yaşından sonra yani annenin bakımına muhtaçlığı bittiği zamandan sonra bu şekilde diyemi ayarlamamız lazımdır?
Printable View
peki bunu şöylemi yapmalıyız?
2 yaşına kadar böyle 2 yaşından sonra yani annenin bakımına muhtaçlığı bittiği zamandan sonra bu şekilde diyemi ayarlamamız lazımdır?
protokol benim anladığım kadarıyla sadece boşanma ve tazminat kısmında istediklerimizi karşılıyor. nafaka yada çocukla kişisel ilişki tesisi protokolde belirtilse dahi daha sonradan gerek mahkeme tarafından gerek yargıtay tarafından gerekse karşı tarafın açacağı davalar dolayısıyla sonuç hiç istemediğimiz bir duruma gelebiliyor.
şuanda 13 aylık
Çok ufakmış. Anlaşma protokolünde her ay 10 gün denilmesi çok havada kalmış bence. 10 gün üstüste bebek sizde kalacak gibi anlaşılıyor. Daha net ifade yazın bence. Mesela her hafta sonu cumartesi sabah ....'dan pazar günü ..... saate kadar diye.
Misal veriyorum tabi.
Ayrıca yaz tatilindeki 5-6 hafta boyunca bebeğin sizde kalması konusuna hakim müdahale edebilir. Eder demiyorum sakın yanlış anlamayın. Edebilir.
Bebeğiniz 13 aylık çünkü. Anne şevkatine bu yaşta muhtaçken bu kadar uzun süre ile bebeğinizin anneden ayrı kalmasına onay vermeyebilir.
Peki burda düzeltmemiz gereken zaman dilimini yazabilecek arkadaslar varmı?
bu dilekçeyle ilgilenecek uzman bir hukuçu varmı acaba dava açıcam ve malesef durumum avukata gitmeye yeterli değil.
ama korkularımı yenip davada açamıyorum.. acaba hakim düzeltirmi diye.