Cevap: Kıskançsın diye eşim evi terk etti
daha önceki olaylardan bahsettim dinledik derken,zaten şimdi yengemi göremiyoruz bile nasıl dinleyelim,üstelik dinlediğimiz şeyler bu kıskançlık olayı ile alakalı değil,bahsettiğim gibi abim bu konuya değinmiyor...onlar anlatmak isteyince dinliyoruz.
abim şuan izinde bebeği 2 gün için istedik ama yengemiz dayanamaz dediler..abime gel bizim evde sev dediler
ama abim oraya gidince yengemin annesi komşusunu çağırıyormuş her defasında,sizce amaç ne olabilir.abim bebeğini görmeye gitmiyor 4 gün oldu.gitse daha mı iyi olur.yani ileride bebeğini görmedi diye sorun olurmu hukuksal açıdan?
Alıntı:
mutluluk1983 rumuzlu üyeden alıntı
abim şuan izinde bebeği 2 gün için istedik ama yengemiz dayanamaz dediler..abime gel bizim evde sev dediler
ama abim oraya gidince yengemin annesi komşusunu çağırıyormuş her defasında,sizce amaç ne olabilir.abim bebeğini görmeye gitmiyor 4 gün oldu.gitse daha mı iyi olur.yani ileride bebeğini görmedi diye sorun olurmu hukuksal açıdan?
O komşuyu tanık olarak mahkemeye çıkartıp abinizi kötülemek maksatlı olabilir. Bu sebeple abiniz bebeğini görmeye yanlız gitmesin. Boşanma davalarında iftira ve yalan şahitlik çok popüler olaylar. O sebeple abiniz kadınlı-erkekli bir grupla bebeğini görmeye gitsin.
Eğer o komşuyu mahkemeye çağırıp kendilerine yalancı şahitlik ettirirlerse sizde karşı şahitlerinizi sunarsınız.
Eğer bebeğini özlemişse gitsin tabi. Gitmedi diye hukuksal bir yaptırım yok. Ama hakim karşısında ilgisiz bir baba olarak görünmüş olur. Bu da abiniz için iyi bir intiba olmaz hakim önünde.
teşekkür ederim.peki gitmese dahamı iyi olur..çnk herkes farklı şeyler söylüyor kimileri git bebeğini gör kimileri biraz gitme o zaman seni o arar gibi....bizimle bir sorun yok diyorlar her seferinde ama msj attım sesinizi duymak istiyorum yeğenimi özledim diye aramadı....sizce çok mu sıkıyoruz
Son cümlenizi anlamadım, karıştırmışsınız. Daha yavaş yazarak net yazar mısınız lütfen?
teşekkür ederim.peki abim yeğenimi görmeye gitmese daha mı iyi olur..çnk herkes farklı şeyler söylüyor kimileri git bebeğini gör diyor kimileri de biraz gitme o zaman eşin seni arar diyorlar yengem ve ailesi bizimle bir sorunları olmadığını yani annem babam ve benim çok mükemmel insanlar olduğumuzu her seferinde söylüyorlar başkalarıda böyle duyuyormuş ama geçen ben msj attım yengeme sesinizi duymak istiyorum yeğenimi özledim bir çğr at hemen ararım dedim ama aramadı ....sizce çok mu sıkıyoruz
Alıntı:
teşekkür ederim.peki abim yeğenimi görmeye gitmese daha mı iyi olur..çnk herkes farklı şeyler söylüyor kimileri git bebeğini gör diyor kimileri de biraz gitme o zaman eşin seni arar diyorlar yengem ve ailesi bizimle bir sorunları olmadığını yani annem babam ve benim çok mükemmel insanlar olduğumuzu her seferinde söylüyorlar başkalarıda böyle duyuyormuş ama geçen ben msj attım yengeme sesinizi duymak istiyorum yeğenimi özledim bir çğr at hemen ararım dedim ama aramadı ....sizce çok mu sıkıyoruz
Sıkıp sıkmadığınızı bilemem. Ne kadar zamanda bir arıyorsunuz ki?
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Sıkıp sıkmadığınızı bilemem. Ne kadar zamanda bir arıyorsunuz ki?
yengem gideli sanırım 4. haftaya giriyoruz.geçen hafta birkez bahsettiğim msj yazdım iletildi ama geri dönen olmadı ertesi günüde aradım telefonu kapalıydı yani toplam bir msj ve bir arama yaptım.ailem teyzemlerle ilk kez getirmek için gitti sonra annem ve abim yeğenimi görmek için gitti birde çiçek yaptırmış..abim bu izninde birkez gitti 4gündür gitmiyor
Alıntı:
yengem gideli sanırım 4. haftaya giriyoruz.geçen hafta birkez bahsettiğim msj yazdım iletildi ama geri dönen olmadı ertesi günüde aradım telefonu kapalıydı yani toplam bir msj ve bir arama yaptım.ailem teyzemlerle ilk kez getirmek için gitti sonra annem ve abim yeğenimi görmek için gitti birde çiçek yaptırmış..abim bu izninde birkez gitti 4gündür gitmiyor
Haftada 1 gitmek iyi gibi ama yine de siz bilirsiniz. Bebeği görmek dışında abiniz karısına ve bebeğine diye para bırakıyor mu peki?
hayır sanırım hiç olmadı birkez yengeme çiçek aldı....ama inanın aklına gelmiyor insanın böyle durumda...bırakması gerekir mi?daha mı iyi olur bırakırsa....ya kabul etmezlerse?ne yapsa doğru olur?