Cevap: Velayet sahibi anne, çocuğu görmek için alan babanın çocuğu göstermemesi
Alıntı:
av.tuna rumuzlu üyeden alıntı
lütfen yardım edermisiniz ne bicim site bu allah allah ben burda ceza ve infaz avukatıyım ben o bölümü okumadım :@:k
Böyle bir üsluba verilmiş cevaplara saygıyla eğilerek şapka çıkartıyorum..
--------------------------------------------------------------------------------
Sayın meslektaşlarım
Öncelikle selamlar benim bir sorunum var cok arastırdım ama birtürlü cevap bulamadım ben bir avukatım aile avukatı degil ama (agır ceza ve infaz ) bir arkadasım bu sorunda sorunu su gectigimiz senelerde kocasına bosanma davası acmıs ve kazanmıstır bir evlatları oldugundan vekalet anneye verilmistir... Çocugu görmek icin alıyor ve geri vermiyor (BABASI) aile ve tehditde bulunuyorlar... Arkadasım oglunu yanına almak istiyor ne yapması gerekir?
Bana bunu ozel mesaj olarak iletirmisiniz...
SAYGILAR...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dikkat ettimde pek avukat üslubuna benzemiyor.. Terimler / kelimeler / anlatılmak istenenler yerinde değil.. doğru kelimeler yok. Ağır ceza ve infaz avukatı olarak bu üslup ve bu edebiyata güvenip vekalet verip "beni savun" demezdim..
Hamur Abi nin avukatı bendim ya. Sana da mı vekalet verdi.
Abi onunki oyun hamuru, aynı kişi değil :)
Ragıp Abi tevkil etmedınmıydı sen beni:)
:DD
Benim şaşırdığım kısım başka;
1. sınıfta gördüğümüz Roma Hukukuna ait terimleri halen hatırlıyor olmanız... vallahi hafızanıza şapka, kapşon çıkarıyorum :)
Acaba neden avukatım diye yalan söyleme ihtiyacı duydu merak ettim.
Alıntı:
ahmet25 rumuzlu üyeden alıntı
Acaba neden avukatım diye yalan söyleme ihtiyacı duydu merak ettim.
Sık karşılaştığım bir durum..:))
ya ben simdi bu aile hukuku konusunda ugrasmak istedim ama malesef daha cok ceza infaz da okudum yinede verdiginz bilgiler icin tesekkurler eski dersler 78 derstir ama simdi cok degisti hersey
Sitedeki bütün avukatlar demediğini bırakmadı ama verilen cevap gerçektende komik kaldı. Sayın Av. Duygu hanıma katılıyorum.