Cevap: Uyum bozukluğu 2. Hava değişimi sonrası
Alıntı:
Jupiter_30 rumuzlu üyeden alıntı
1.Kıta'sına katıldığı zaman ilgili birlik komutanı tarafından kıta anket formu doldurulur.Kıt'a anket formu ilgili birlik komutanının ilgili şahsın ön değerlendirilmesi ile ilgili sorulardan oluşur.Birlik komutanı kanaatini bu formda belirtir ve kapalı zarf içerisinde ilgili polikliniğe ulaştırır.
2.SMK demek Sonrada Muayne Koşulu ile demektir.Kardeşinizin birliğine katıldığı zaman bu raporunu birlik komutanına ibraz etmesi gerekmektedirki kardeşiniz hastaneye sevk edilsin.
3.Hava değişimi ile ilgili bir sınırlama yok ama TSK Sağlık Yeterlilik Yönetmeliğinin 14. maddesinin ilgili bentlerinde psikolojik rahatsızlıklarla ilgili görev yapar/yapamaz gibi ibareler bulunmaktadır.Kardeşinizin rahatsızlığı ilgili bentlerden birtanesine uygunsa çürük raporu alması muhtemeldir.
Jupiter_30 yardımınıza ihtiyacım var yaşadığım psikolojik sorunlardan ötürü yaklaşık 4 aylık askerken firar ettim 9 sene sonra gidip kendim teslim oldum sonrasında yine 9 günlük bir firar olayım daha oldu toplam 2 firar suçum var ancak psikolojik sorunlarımdan dolayı önce kıta hastanesinde yattım ve fayda görmeyince GATA ya gönderildim bunun sonucunda da "B 16 F 1 DEN ASKERLİĞE ELVERİŞLİ DEĞİLDİR" raporu aldım GATA dan.. sizlere sorum acaba Firar dan dolayı ceza yatar mıyım çünkü Askerliğe Elverişli Değildir raporu aldım lütfen yardımcı olun çünkü rahatsızlığım zaten psikolojik ve belirsizlik durumlarında daha da alevlenen bir hastalık lütfen bilgin varsa yardımcı ol
Alıntı:
bus rumuzlu üyeden alıntı
Güncel güncel
bu ne böyle alay eder gibi güncek güncel !!