Polis savcılığa duyuracaktır olayı, direkt şahıslarla bağlantı da kurabilir. Kendini iyi ifade edebilirsen sana gerekli yardımı yapacaklardır. Suça suçla cevap vermenin sonu yoktur. Ailene söz ettinmi olayı?
Printable View
......................
Hukuk forum yazan yere giremiyorum orası kimlere özel eğer o bilgilerden yararlanamayacaksak siteye neden üye olduk?
ailemin haberi yok ! onlara duyurmadan çözmek istiyorum ! ben daha once karakola bile gitmedim kime gidecem orda ! evi aramazlar dimi ? bu arada olayda hiç bir sucum yok ! kufur bile etmedim ! çok saol cevaplar için!
Hukukçulara özel bölüme hukukçu değilseniz giremezsiniz. Bir sorunuz varsa önce arama yapıp benzer soru varsa cevaplardan istifade edebilirsiniz, yoksa ilgili kategoriyi bulup konu açıp sorabilirsiniz. Özel bölüm mesleki konular ve bilgi paylaşımı içindir, zaten girebilseniz de sizin yarar getirebilecek bir alan değildir.
Yardım edebilir misiniz?Nasıl hukukçu üye olabilirim yada admine nasıl ulaşabiliriim.
peki olurda bu kişi hapise girmezse bana mussalat olursa naparım ??? msn adresim vereyim ekleyin lütfen ! özel mesaj gönderemiyorum yeni üyeyim. sorularım var !
Her defasında polise şikayet edeceksin alırlar boyunun ölçüsünü meraklanma müsterih ol.
Forum dışı irtibat kurmamız mümkün değildir.
tmm peki ! temkinli olmak için yanımda çakı taşıyacam yarn ! karakola çakı ile girsem sorun olurmu ?