Gülün bakalın ya varsa:):) bir de bunlarda korkanlar ne der uc harfliler..
Avukat tırsık ıse kımın avukatısın sorusuna şşşşş sessız ol 3 harflilerin diyebilir:)
Printable View
Gülün bakalın ya varsa:):) bir de bunlarda korkanlar ne der uc harfliler..
Avukat tırsık ıse kımın avukatısın sorusuna şşşşş sessız ol 3 harflilerin diyebilir:)
İmam Hatip Liseleri'nin önlerindeki engel kaldırıldı. Elbet İmam Hatip'li öğrencilerden de hukuk fakültelerine girenler olacaktır. Biraz beklesinler, daha sonra davanın hem hukuksal boyutuyla, hemde cin'sel(!) (Bildiğimiz cinsellik değil.) boyutuyla ilgilenen avukatlarımız olacaktır. Ayrıca Türkiye'nin maalesefki son zamanlarda bazı yönleri ile Suudi Arabistan'a pek de uzak bir ülke olmadığını düşünüyorum.
Cinler vardır inanmayan kafir olur. Olmuşum olmamışım umrumda değil diyenler çıkabilir ben inanıyorum. Sonuçta ruh çağırma cin çağırma işleri ile uğraşan insanlar da var.
Aynen katılıyorum. Bora bey çok dalga geçtiniz. Size gelebilirler dikkat edin :DD
Geldilermi öyle kolay kolayda gitmezler.
Parfümün Dansı kitabında Tanrı Pan der ki (mealen); ne zaman ki bana inanan insanlar azaldı ben de ölmeye başladım.
Cinler de ancak kendilerine inanan insanların coğrafyalarında yaşayabiliyor. Dünyanın diğer bölgelerinde onlara rastlayan, onlarca çarpılan yok. :)
Kaynağını hatırlamıyorum ama bazı ülke gizli-istihbarat örgütlerinin Cinlerden yararlandığını okumuştum.
Bu arada olayın mali boyutuda var. Eğer sonuçta avukat arkadaşımız başarısız olur ve cin para cezası alırsa cinlerin kullandığı para birimini suudi para birimine çevirmekte kullanılacak olan döviz kuru paritesinin tespiti de önemli bir nokta olacaktır. Bu konuda bir bilirkişi bile gerekebilir.
Burda cine mine inanmam diyen babayiğitlerin gece vakti tenha sokaklarda elhamla ihlasla dolaştığından eminim.
Cine cinnet geçirteceksiniz :)
Besmele çekin dedik inanmadınız..
Ahan da
"Mahkemeyi cin çarpmış"
Alparslan Arslan’ın evinde dini sohbetlere katıldığı iddia edilen tutuksuz sanık Salih Kurter’e kulakları iyi duymadığı için kulaklık takıldı. Davada, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile Salih Kurter arasında şu ilginç diyalog yaşandı.
Doğu Perinçek: Şeriata göre hırsızlığın cezası nedir?
Salih Kurter: Hırsızlık yapanın eli kesilir.
DP: Tesettür konusunda karar veren Danıştay üyelerinin cezası nedir? Şeriatın cezası geçerli olur mu?
SK: O eskidendi. Uygulamıyorsa Allah onun cezasını verir.
Bu diyaloğun ardından Doğu Perinçek, “Bunların hepsini yanlış öğretiyorsun. Cinlerle, şeytanlarla Türkiye’yi ne hale getirdiniz? Hanefi Avcı çok doğru söylüyor. ‘O Ergenekon davasında karşılaştığınız hakimler hakim değil, savcılar savcı değil, polisler de polis değildir. Onlar gizli bir örgüttür’ diyor. Bu davanın özü budur. Cinler, inler ve şeytanlarla uğraşıyoruz. İki gündür bu mahkemeyi cin çarpmıştır. Osman Yıldırım diye bir adamı getirdiniz 15 dakikada çözülecek sorunu 10 aydır çözemediniz. 10 aydır bu yalanın aletisiniz” dedi. Hürriyet