Cevap: Talihye sürem ne olur?
cevaplar için sağolun.
avukat bugün aradı ve mafya vari bir şekilde anahtarı istedi. bu akşam vereceksin dedi. icra yaptı ve alacağından fazlasınıda aldı. ve hiçbir eşyayıda almana izin vermiyorum onlarda bizim artık dedi. lütfen biri bana söylesin bu ülkede adalet yokmu? bir avukat sizin içinizden biri hukukla alakası olmayan bu tavırla benden anahtarı isteyebilirmi?
Alıntı:
ademm rumuzlu üyeden alıntı
cevaplar için sağolun.
avukat bugün aradı ve mafya vari bir şekilde anahtarı istedi. bu akşam vereceksin dedi. icra yaptı ve alacağından fazlasınıda aldı. ve hiçbir eşyayıda almana izin vermiyorum onlarda bizim artık dedi. lütfen biri bana söylesin bu ülkede adalet yokmu? bir avukat sizin içinizden biri hukukla alakası olmayan bu tavırla benden anahtarı isteyebilirmi?
Çok mafya filmi seyretmiş ve bunun etkisinde kalmışsınız herhalde!
Bir hukuk sitesinde hukukçulara soru tarzınız bu kadar düzeysiz olursa cevap alamayacağınızı da öngörmelisiniz. Bu da hukukçulara özgü bir racon! işte.. Mafyavari!!! ..- Sizin deyiminizle-
zaman uzatmanın yollarını arıyor, ev sahibini mağdur bırakıyorsunuz... Bizim kiracımızla da böyle bir durum söz konusu, fakat onun kontratı yok , kontrat da yapmam diyor. Umarım bu tür kiracıları adaletimiz derhal çekip alır işgal ettikleri meskenlerimizden!!!:k
paradiselost nevere kesinlikle katılıyorum. Bunun yapmak ta o kadar zor değiş. Kirasını ödemeyene tebligat cıkarılacak şu hesaba yatır diye yatırılmadı mı polis nezaretinde eşyaları kapının önüne konulacak... maddesini ekle buna 3 ay sınırını koy bütün ev sahibi kiracı sorunları cözülsün. Bu ne böyle ihtarname cek bir ay bekle sonra dava ac 2.5 ay dava günü bekle. Tebligat yapılamasa birdaha cıkar bir o kadar daha bekle. Madem adrese cıkarılan tebligat ulaşmıyo böyle biri yok denilebiliyo o zaman aynı gün ev sahibi olmayan kişiyi dşarı atma hakkına sahip olsun.
Bu kadar kiracıları koruyan ev sahipliği günah birşey miş gibi cezalandıran bir adalet sistemi yok arkadaş. Benim kiracı suyunu kestirdim susuz yaşıyo. Tam bir böcek.... Ama şimdi hem haciz hem tahliye aynı anda.... Böcek gibi ezeceğim onu.... sıf bu kadar bekletiği için beni
Tahliyeden sonra nick ini değiştirirsin artık.Son kısma bakıyorum güldürdün beni.
nikimi değiştireceğim evet böcek ezen olarak. bu sefer var ya haciz işleminde bile alacaklıyı yediemin olarak göstermiyeceğim sıf eşyalar evden cıksın diye ne kadar gerekiyorsa vereceğim. ya o ya ben. zaten evi de mahetmiştir... susuz bu sıcakalrda nasıl yaşıyor yaa.. sokak köpekleri bile arada su kulanıyo bizimki ne gerek var canım suya susuz da yaşarım mantığı.... düşündükce tansiyonum cıkıyo... ama son gülen iyi güler....