Bantla ilgili bir problem olursa yardım edebilirim mesela sınırsız bant gibi
Printable View
Bantla ilgili bir problem olursa yardım edebilirim mesela sınırsız bant gibi
Link açılmıyor bende :mahcup:
Sub Domain yazılmış ancak site açılmıyor acaba sub Domainmi oluşturulmadı ?
ayrıca webalanı belirtilmemiş yorumlar içerisinde 1 gb Band genişliğinden söz Edilmiş
Örneğin web sitesini Html Yazılım diliyle yazıldığını Düşünelim
Ortalama bir html Sayfası 30 kb Boyutundadır
800 x 600 bir resim dosyası 100 kb Boyutundadır
Sitenizi Günde 1000 Kişi Ziyaret ettiğini varsaysak 1 Gb Trafik yetmez
web alanı kaç mb onuda bilemiyoruz şuan için
yorumlar arasında sınırsız Trafikten söz edilmiş hiç birşey sınırsız Olamaz herşeyin bir sınırı vardır birçok firma sınırsız
Hizmet veriyoruz diye Reklam yapmaktadır Ancak bu Reklamlar Gerçeği Yansıtmamaktadır
Sınırsız webalanı veriyoruz diyorlar
Örneğin Kişisel bilgisayarınızın Sınırsız Harddiski olabilme imkanı yokki hosting sağlayan firma sınırsız alan verebilsin
Hosting Hizmeti veren firmlarda hosting Hizmetini bir bilgisayar ( Sunucu ) üzerin hosting açar
sınırsız Trafik diye birçok reklam yapılmaktadır buda doğru değildir Trafiği Havuzdan kulandırır Sınırsız Diye reklam yaparlar tamamen kandırmacadır sınırsız Himet uygulamaları Bilginize
Yanlış anladıysam özür dilerim fakat , webmasterlar avukatlık yapıyor mu ? Avukatların uzmanlığı hukuki konularsa , webmasterların uzmanlığı da web site tasarımı / programlanması değilmidir? Bu durumda hukuki bilgiye hangi sebeple ihtiyaç var acaba? Ben web tasarımı da yapan birisiyim , gelirimin büyük kısmı da budur açıkcası, son yaptığım iş yerel bi eğitim kurumunun interaktif sitelerini yapmaktı , öğretmen yada eğitim görevlisi olmadan bu işi yapamam demek oluyor söyleminiz ve açıkcası biraz küçük düşürücü buldum.. Kusura bakmayın..
Şu noktada ihtiyaç var,avukatlar av.tr uzantılı internet sitesi açabilirler ancak internet sitesinin içeriğinin avukatlık meslek kurallarına ve Türkiye Barolar Birliği Reklam Yasağı Yönetmeliği'nde belirtilen koşullara uygun olması gerekiyor.
http://www.ankarabarosu.org.tr/Avuka...likler/y13.doc
Avukatları zengin ve engin bir kazanç kaynağı gören bazı uyanık webmasterler, konuya hakim olmayan avukatların sitelerine avukatlık mevzuatına aykırı her türlü bilgiyi doldurup, reklam yasağını delerek onların Barolar tarafından ceza almasına neden oluyorsa HUKUKİ.NET bu tip paragözlere de DUR demeyi bilir.
Konudan habersiz bir çok web tasarımcı; wordpress veya joomla kurup, üstüne bir tema çaktıktan sonra Bir web sitem olsun diye heveslenen avukatın sitesine mevzuatımıza aykırı herşeyi kurması meslektaşı sorumluluktan kurtarmaz. Parasını alıp giden webtasarımcı, avukatı Baro ile karşı karşıya bırakmıştır. Üstüne üstlük reklam yasağımız olduğunu bilmeyen bazıları da tutup avukatın reklamını google'a vermektedir.
Sizin mesleğinizi yapma gayreti değil, mesleğinizi bilerek yapmanızı sağlama gayretimiz vardır. Eğitim almış bir web tasarımcı değilseniz, bu sizin için meslek değil, "iş"tir. İtirazımız da avukatları iş olarak görenleredir.
Ayrıca "webmasterlar avukatlık yapabiliyorlar mı" şeklindeki sorunuza şöyle yanıt vereyim; "Yapabiliyorlarsa yapsınlar, önce liseyi bitirecekler, sonra hukuk fakültesini kazanacaklar, sonra fakülteyi bitirecekler, daha sonra avukatlık stajını bitirdikten sonra pekala webmasterlar avukatlık da yapabilirler.".
Uygun ve Güzel Hizmet