Cevap: Tazminat Davası Açma Hakkı
Alıntı:
turen02 arkadaşım... senden acil bir şekilde bilgi almam lazım. Bana yardımcı olurmusun?
Alıntı:
ne bilgisi? nasıl yardımcı olabilirim size
Alıntı:
Ben de taşıt kredisi alıcaktım kefil lazım, yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntı:
ben bu siteyi ciddi bilirdim.... bu ne demek şimdi ben kefil mi olayım size?
Sizin de fark ettiğiniz gibi özel bilgi ve yardım talepleri sitenin ciddiyetine, kurallarına uymuyor.
sanırım bir yanlış anlaşılma var. benden bilgi almak istediğini söyleyen bir şahısa cevap yazdım ne bilgisi olduğu hakkında. sordum zaten ne istediğini.kuralları biliyorum. fakat bunu nezaketle söyleseydiniz daha şık olurdu. saygılarımla..
Gayet nazikçe bir latife yaptım uyarmadım bile, ama siz alındınız beni de üzdünüz, canınız sağolsun.
Bil mukabele saygılar.
haklısınız sizi üzmek niyetinde değildim. doğrusunu isterseniz latifeniz de gayet hoştu. :)
iyi akşamlar sayın meslektaşlarım...
stajyer avukatım ve daha önce hiç karşılaşmadığım bi durum var...müvekkilimiz idareden ruhsat alıyor ve 1 yıl geçmesine rağmen inşaata başlıyamıyor.başlama süresi 2 yıldır bunda bir sorun yoktur ancak belediye ruhsata sozkonusu yerden bir miktarını yol genişletme çalışmasıa katmıstır.müvekkil dolayısıyla yan arsaya kayacaktır ancak o arsada insaat yapmak için 8 metre kazılması gerek ve o arsa uzerınde bır ev vardır yapılacak inşaat o evi zarara ugratacaktır.biz bı insaata baslamak ıçın 2yıllık olan suremızın ıslememsı ıcın ne yapmalıyız davayı nerde kime karşı açmalıyız.
şimdiden tesekur edıyorum