Cevap: Boşanma duruşması ve sonrası
Alıntı:
Av.Aycan Manav rumuzlu üyeden alıntı
mahkeme karar kesinleşmeden nüfus müdürlüğüne bildirmeyecektir. ancak karar kesinleştiğinde bildirilebilir.
Kısacası, aile mahkemesinin kararına eşlerden biri itirazda bulunursa, konuyu Yargıtay ele alıp son noktayı koyana kadar karar kesinleşmiyor ve eşler de tam anlamıyla boşanmış kabul edilmiyor. Yargıtay'ın kararı da nereden baksanız 2 seneyi bulur herhalde.
arkadaşlarr bende boşanma konusunda sorusormak ıstıyorum yazamıyorum ne yapmam lazım yardımcı olabılırmısınız
Alıntı:
dürüstce rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlarr bende boşanma konusunda sorusormak ıstıyorum yazamıyorum ne yapmam lazım yardımcı olabılırmısınız
Aile hukukuna girince en üstte sayfaların yazdığı yerde solda yeni konu kısmı var ordan sorunuzu sorabilirsiniz.
mrb benm sizlere sorum olucak cvplarsanız cok sewinirim eşimle 2 ay kadar süren ewliigimiz vardı ben tartısmlardan dolayı ewi terk ettim eşimde bosanma davası acmıs bana ilk davamız görüldü eşim (davacı)mahkemeye gitmemiş bende gitmedm avukatım temsil etti beni.davamız nisan 2010a attı eşimle görüştük ve askere gidicegini söledi ve gitti yani eşim askerden gelene kadar bosanamıczmı?ikimizde bosanmak istemioruz aslında ailelerimizin baskısı var üzerimizde eşim davasınıda geri cekmeden askere gitti o gelene kadarda bosanmak istemioruz sizce dava nasıl sonuclanır cvp verirsenz sewinirim...
Biliyor musunuz Derya hanım, Türkçe'de "W" diye bir harf yok. "V" harfi Var Ve ifade etmek istediğimiz kelimeler için gayet yeterli bir harf olduğu düşüncesindeyim.
Boşanmak istemiyorsanız Ve aVukatınız Varsa meslektaşımın size gerekli açıklamaları yapacağına / yaptığına eminim.