Sayın dardayım, ağzınıza sağlık.
Sevcanakay'ın bu tavsiyeleri kendisi için iyi yönde algılamasını dilerim.
Printable View
Sayın dardayım, ağzınıza sağlık.
Sevcanakay'ın bu tavsiyeleri kendisi için iyi yönde algılamasını dilerim.
Hiç kimseye yanlış anlayabileceği yada kötü örnekler emsaller teşkil edecek tavsiyelerde bulunmamaya gayret ediyoruz. Doğru olanı, insana yakışanı, erdemli faziletli olanı savunmak görevimiz.. Vatandaş olarak en azından bu kadar onurlu ve erdemli olmalıyız.
Sayın üyenin yaşadığı sıkıntılı sürece şahitiz.. Tepkiler olacak.. Ama yansımaların durulması lazım.. Yanlış yönlendirmelere gerek yok bence.. Saygılar..
Sayın arkadaşım ben uzun zamandır bu platformdayım, lütfen yapıcı olmak adına bazı gerçekleri sölemekden kaçınmayalım, hukuki bilgi yerine bazende ( tavsiye veriyorsam şuan sizin bana verdiğiniz gibi ) yaşamayan insan tavsiye vermez bende bu arkadaşın davayı açmakla en büyük doğruyu yapacağını sölüyorum bunda ne var anlyamadım, lütfen gerçek olan ve doğru olan tavsiyerleri yada size göre eleştiri yada erkek düşmanlığı her nasıl alıgılıyor iseniz algılayın, gerçkeleri sölemeye devam edeceğim.
Evet soruyla alakasız tartışmalardan sonra ... sorunun cevabı : nafaka ve tazminat oranının hakim yargılama sırasında dosya içeriğine göre tarafların sosyo ekonomik durumları , kusur oranı vs. göre belirler.Burada şu kadar alırsınız demek anlamsız olur.Saygılarımla.
birde olayın su tarafı var...huuk kardesim sen babandan bu kadar nefret ediyorsan,sevmiyorsan,saygı duymuyorsan neden o adamın parasına ihtiyac duyuyorsun..ben olsam bir daha asla görmek istemem belki..ne koparırsak kar'dır olayımı sizinki yoksa GEÇMİŞİN İNTİKAMINI ALMAKMIDIR.(yada babandan para talep edene kadar çalışmayı denedinmi hiç(öğrenciysen çalışmana mani olan durumda yok.bir cok öğrenci hem calısıyor hemde eğitimini sürdürüyor)
hayatta herşeyi seçebilirsiniz ama babanızı annenizi ve kan bağı olanları seçemezsiniz. Acaba hayattaki varlığınızı babanıza ve annenize borçlu olduğunuzu düşündünüz mü? Babanızla arkadaş gibi konuşabilirseniz geçmişteki tüm güzel anıları size anlatacaktır. Eminim ki annenize değer vermeyebilir ama siz onun için çok değerlisinizdir. Sizin için canını bile verebilir. Onun sorunu annenizledir.