bunu kapıya assam suş olur mu iiş ilerlerse savciliğa başvururum ama bu yazıyı bu haliyele bir suç teşkil eder mi ?
Printable View
bunu kapıya assam suş olur mu iiş ilerlerse savciliğa başvururum ama bu yazıyı bu haliyele bir suç teşkil eder mi ?
arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun...
yardım lütfenn..
hadi arkadaşlar yardım edin lütfen...
Bu tarz bir yazıyı asmamanızda fayda, aksine yukarıda arkadaşların belirttiği gibi savcılığa suç duyurusunda bulunmanız ve yaşanan olaylardan dolayı eşinizin hayatından kuşku duyduğunuza dair dilekçeyle başvurmanız en iyisi olur.
Bahsettiğiniz gibi bir yazı asarsanız eğer karşıdakini tahrik etmiş olursunuz ve daha çok uğraşmak zorunda kalırsınız.
Yine de bir Avukata danışmanızda fayda var.
Esenlikler.
Merhabalar,
Yaşadığınız olayın çok benzemese de suç türü olarak bende aynı durumdayım.Sanırım sizin konunuzda HAGB uygulanır diye tahminim var.Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması maalesef kasten basit yaralamalarda ceza hukuku inanılmaz derece de yetersiz sanki....Tatmin edici bir ceza uygulaması yok.
Konu başlığının altında farklı bir başlık açmak istemedim.Kısaca ben de sizin gibi darp edildim,hakarete maruz kaldım.Hem de Bakırköy'ün en işlek PTT Şubesinde.adam bi de ben polis çağırınca kaçtı.Kimlik tespiti adres hersey yapıldı.Raporda aldım dava açıcaz.Böyle bir durumda ceza nasıl işler merak ediyorum.?Cevap vermek isteyen konunun bilgisi dahilinde olan Sayın Avukatlarımızdan cevap bekliyorum.
NOT Ben karşı tarafa ne hakarette,ne de fiziki müdalade bulundum.Kamera kayıtları mevcut olup,PTT Şubesi güvenlik görevlileri ve çalışanları sözlü hakaretlere şahittirler....
arkadaş benim konunun içinde yeni bi konu açmış o yüzden bişey yazmadım.
ben ayrıca yeni öğrendim ki mobese kaydı bile var.şu anda elimde mesaj rapor ve mobese kaydı var.ancak sonuç şu ki ben bi büyüğün ricası ile(hatrı sayılır) şikayetimi geri aldım.ama bence savcı yüzde 70 kamu davası açacak.
şimdi olaylar nasıl gelişecek merak ediyorum.sayın avukatlara yardımları için teşekkür ediyorum.şimdi ne olacak acaba onun içinde sayın avukatlar cevap yazarsa çok sevinirim.