Yani nikon
şu an benim tecilim bitmiş ve sadece askerliği bekliyor olsam da öss ye gireceğimi bildirdiğim takdirde ağustosa kadar tecil alabilirim öylemi
Printable View
Yani nikon
şu an benim tecilim bitmiş ve sadece askerliği bekliyor olsam da öss ye gireceğimi bildirdiğim takdirde ağustosa kadar tecil alabilirim öylemi
Bir sorumda bu kpss`ye gireceğim ama direk bu kpss için tecil alamazmıyım durumuma göre...
teşekkür ederim nikon yardımlarınız için
bir durumda bu celp dönemi tercihi diye bişey yazıyor. Bunun için birşey yapabilirmiyiz
bende
dogum yılı : 1986
mezuniyet : 2007
sevk bitiş tarihi :31.12.2009
Muhtemel sevk tarihi :1.1.2010
Yoklama Kaçagı idim ama bir teblig gelmeden ben gidip son yoklamamı oldum . kasım ayında
okul : bilgisayar programcılığı (yüksekokul)
Ve açıkögretime bu yıl başladım intibak yani DGS ile sınavsız geçiş işletme
Benim 3. sınıfa kadar erteletmem lazım . öss belgesi ile bunu yapabilirmiyim
Öncelikle nikon,
yardımlarınız için teşekkür ederim.
Öss başvurumu yaptım, yarında şubeye tekrar gidicem. Oradaki memur da öss ye başvurursan kasım`a kadar tecil ederiz dedi. :) Bundan sonrası kpss ye konsantre olup çalışmak. Tekrar teşekkürler :)
Dün üstteki mesajı atmıştım ama bugün şubeyi tekrar aradım. Tecil için hangi belgeleri getireceğimi sormak için. Bu sefer başka bir memur bana dedi ki "Sen şubat ayında askere gitmiyorsunki. Mayıs ayında askere alınma gibi bir durumun olacakmı öğrenmek için mayıs ayının 10-15 i arasında bizi tekrar ara; Eğer öyle bir durum olursa öss belgenle tecil için başvurabilirsin. Olmazda ağustosa kalırsan o zaman kazandı belgenle bize başvurursan tecil edilir." dendi.
Ama askere alınacağım belli olduktan sonra tecil nasıl olacak kafam karıştı doğrusu. Bana doğru bilgi verildimi sizce?
güncel :( ..