Cevap: Anlaşmalı boşandık çocuğu göremiyorum
aynı durum benim başımdada var..boşanmıştım ve elimde hafta sonları (pazar)görme hakkım olduğu halde göstermediler cesitli bahanelerle...basvurulacak yer belli İCRA..fakat işler ordada umduğumuz gibi maalesef gitmiyor.her şey yine maddiyata bağlanıyor.İCRA çözümmü derseniz orasıda tam bir çıkmaz..yani taşınıp gitse (kii oğlumun annesi gitti)bütün umutlar tükeniyor.hakime bunu söylememe rağmen(adres değiştirecek)hiç bir tedbir alınmadı..Çocuklarla intikam alan tüm insanları şiddetle KINIYORUM....
Alıntı:
fuatpak rumuzlu üyeden alıntı
aynı durum benim başımdada var..boşanmıştım ve elimde hafta sonları (pazar)görme hakkım olduğu halde göstermediler cesitli bahanelerle...basvurulacak yer belli İCRA..fakat işler ordada umduğumuz gibi maalesef gitmiyor.her şey yine maddiyata bağlanıyor.İCRA çözümmü derseniz orasıda tam bir çıkmaz..yani taşınıp gitse (kii oğlumun annesi gitti)bütün umutlar tükeniyor.hakime bunu söylememe rağmen(adres değiştirecek)hiç bir tedbir alınmadı..Çocuklarla intikam alan tüm insanları şiddetle KINIYORUM....
Siz icra cezaya dava açtınızmı? Benim çocuğumunda annesi evlilik hazırlıkları yapıyormuş sanırım bende adresini bulamayacağım.Oysaki daha 1 ay olmadı boşanalı.Bunun 1,5 sene önceside var tabii.Bimer'i araştırdım oraya form göndereceğim birde insan hakları var orayıda araştırıyorum.Çocukları alet etmeyelim lütfen bütün annelere sesleniyorum onları tek başınıza doğurmadınız anneleri olduğu gibi babalarıda var........
SEVGİLİ AYKAN kardeşim icraya dava actım zamanında.bir polis memuruyla ve mahkemeden 1 kişiyle gidildi eve.fakat kapı yine açılmadı(o süre içinde evden kaçmış olması büyük bir ihtimal)memur beyin bana dediği yapacak bir sey olmadığıy'dı.kendimi cok cok çaresiz ve savunmasız hissetmiştim...adres değişikliğinde ise mahkemeler gercekten caresiz kalıyor...oğlumun annesi 6 ay aralıklarla ev değiştiriyordu birde.yani adresi bulmamızla diğer ay tasınması bir oluyordu...GALİBA bu işler burada(türkiyede)ÇÖZÜLMEYECEK...