Cevap: Re'sen şirket kapanışı
verilen cevaplar benim durumuma açıklık getiemiyor çünkü benim ortağım olan şahıs ABD yeleşti ve hiçbir şekilde ulaşamıyorum ne evraklar var nede tek başıma karar alıp tasviyeye gidebiliyorum vergi dairesi temiz borçlarını ödedim ama Ticaret odası kaydı devam ediyor şirket gayri aktir 2004 deb beri.Bilgisi olanlardan yazmasını rica ediyorum
Alıntı:
gulerakhan rumuzlu üyeden alıntı
verilen cevaplar benim durumuma açıklık getiemiyor çünkü benim ortağım olan şahıs ABD yeleşti ve hiçbir şekilde ulaşamıyorum ne evraklar var nede tek başıma karar alıp tasviyeye gidebiliyorum vergi dairesi temiz borçlarını ödedim ama Ticaret odası kaydı devam ediyor şirket gayri aktir 2004 deb beri.Bilgisi olanlardan yazmasını rica ediyorum
Hisse oranınız % 75'ten fazla olduğu için Ticaret Kanunu 549/2 maddesi gereğince şirketinizin ana sözleşmesinde aksine bir hüküm yoksa tek başınıza tasfiye kararı alabilir,gerekli işlemleri başlatabilirsiniz. Lütfen yazılan cevapları dikkatice okuyunuz.
bu cevap sanırım benimle ilgili değil.Benim hissem %48 tek başıma ne yapabilirim.