Cevap: Anlaşmalı boşanmada çocukla şahsi münasebet ,velayet değiştirilmesi
Alıntı:
aykan99 rumuzlu üyeden alıntı
Cevabınız için teşekkürler.'ilk açmış olduğunuz dava sonucuna ait kararı' derken ceza davasındanmı, icradanmı yoksa boşanma davasındanmı bahsediyorsunuz.1)Ceza davası açmıştım çocuğu göstermiyor diye beraaat etti fakat hakim ve savcı çok azarladı kendisini niye çocuğu babasıyla görüştürmüyorsun bir daha karşıma gelirsen seni cezaevine gönderirim dedi.2)1,5 sene önce ilk kararı(şahsi münasebet) icraya koymuştum şimdi başka mahkemeden boşandık kesinleşmedi henüz fakat çocukla şahsi münasebet günlerimiz belli. 3)İlk açılan boşanma davasının kararıda var kesinleşmeden başka bir boşanma davası açtık buradanda boşanma gerçekleşti kesinleşmesini bekliyoruz.Bundanmı bahsediyorsunuz. Evlenmek çok kolay boşanmak ise çoookkk zormuş.Artık çok yoruldum.Dava bitsin artık derken şimdi çocuğumu göremiyorum.Çocuğu alabilirsem bendeyken psikoloğa götürsem faydası olurmu?
davaya bakan hakime çocuğun tekrar pedagog tarafından dinlenmesini talep edebilirsiniz yanında anne ve babası ile birlikte derseniz daha iyi olur