Cevap: Hukuki açıdan aldatma
Alıntı:
swan rumuzlu üyeden alıntı
Çok basit... arkadaşınız derhal bir devlet hastanesinden bakire raporu alsın:)
Herkes aklanır diğer eş kusurlu duruma geçer:)
swam bey dava açıldıktan sonra hem kocanın eksikliğini ortaya koymak için, hemde evlilik döneminde adam ikide bir buna iftira atıyor diye almış zaten raporu. ve avukatına tebliğ etmiş. bu rapor kabağın benim başıma patlamamasının kanıtı olabilirmi.
ne olur olur diyin
Alıntı:
witty rumuzlu üyeden alıntı
öncelikle ilginiz için teşekkürler,
peki yalancı şahit karşıma çıkarırsa ne yapacam. red etmek yeterli kalacakmı. benim içim rahat çünkü eminim kendimden. ama iftiraya da kurban gitmek istemiyorum. birde dava dilekçesi benim üzerime değil karşılıklı anlaşmazlıktan dolayı vermiş her ikiside. kısacası her ikiside ayrılmak istiyorlar.
inşallah dediğiniz gibi kabak benim başıma patlamaz.
sizden son ricam bana aldatmanın hukuki tanımını yapabilirmisiniz.
Ben 5 yıldır aynı evde yaşayan bir dişi bir erkek (erkek olan evli - dişi bekar) iki tane kendini insan sanan şahsiyetsizin durumunun zina eylemi olduğunu hertürlü yazılı belge ve delil ile bir türlü ispat edememiş biri olarak henüz aldatmanın hukuki tanımını bilemiyorum. Yardımcı olamaycağım üzgünüm.
Alıntı:
[/B]
Ben 5 yıldır aynı evde yaşayan bir dişi bir erkek (erkek olan evli - dişi bekar) iki tane kendini insan sanan şahsiyetsizin durumunun zina eylemi olduğunu hertürlü yazılı belge ve delil ile bir türlü ispat edememiş biri olarak henüz aldatmanın hukuki tanımını bilemiyorum. Yardımcı olamaycağım üzgünüm.
adınıza çok üzgünüm, umarım başarılı olursunuz. size şöyle bir sorum daha olacak,
swam bey dava açıldıktan sonra hem kocanın eksikliğini ortaya koymak için, hemde evlilik döneminde adam ikide bir buna iftira atıyor diye almış zaten raporu. ve avukatına tebliğ etmiş. bu rapor kabağın benim başıma patlamamasının kanıtı olabilirmi.
ne olur olur diyin
:)
Alıntı:
witty rumuzlu üyeden alıntı
ne olur olur diyin
Kanımca o raporla siz bu davadan sıyırırsınız kabakta dava açan kocanın elinde patlar:) Tabi arkadaşınızla kamuya açık alanda çok samimi görüntüleriniz vs yoksa.
Alıntı:
Kanımca o raporla siz bu davadan sıyırırsınız kabakta dava açan kocanın elinde patlar:) Tabi arkadaşınızla kamuya açık alanda çok samimi görüntüleriniz vs yoksa.
içimi rahatlattınız, yaşanmayan birşeyin fotosunun olmamasıda en doğal bir durumdur. :) gerçekten sağolun. rahat uyuyabilicem bu akşam.