Cevap: Velayet için bilirkişi raporu
Alıntı:
güzey rumuzlu üyeden alıntı
evet, aynen böyle! Kimse bana bu ülkede kanunların işlediğini anlatmasın !!! EDİT Gerçek şu: 24 aylık oğlumu 14 aydır görmüyorum. Artık Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ancak oğlumdan vaz geçmiyeceğimi biliyorum! Arkadaşlar birleşelim ve Adalet bakanlığına şikayetlerimizi iletelelim ve AİHM e müracat edelim.
YÖNETİMİN NOTU: Genelleme yaparak bir mesleğe ait tüm kişileri bu şekilde karalayamazsınız. Lütfen uslübunuza dikkat ediniz.
Birleşelim birleşmesinede organize etmek lazım yapın siz başlatın o zaman bende varım.
Var mı benle gelip bakanlığın önünde kendini zincirleyecek olan?
Alıntı:
solosko rumuzlu üyeden alıntı
Var mı benle gelip bakanlığın önünde kendini zincirleyecek olan?
Sevgili arkadaşlar.Emin olun benzer duygu ve düşünceleri bende taşıyorum.Ama velayet mağduru babalar için kurulmuş olan bir platform halihazırda mevcut.
www.bosanmisbabalar.org
Alıntı:
Jupiter_30 rumuzlu üyeden alıntı
Sevgili arkadaşlar.Emin olun benzer duygu ve düşünceleri bende taşıyorum.Ama velayet mağduru babalar için kurulmuş olan bir platform halihazırda mevcut.
www.bosanmisbabalar.org
Mevcutta bir aktivitesini görmedik. Bence ankarada gösteri yapabiliriz. Çöp yeşek ne olur herkes yiyor. Giyelim çocukların resmini tişört olarak çalalım düdükleri. Çağıralım başın açıklaması yapalım. Varım diyen bana mesaj çeksin. 20 kişi toplansak gene yeter.
Bence ortak velayet konusunun gündeme getirilmesi lazım.
Alıntı:
Bence ortak velayet konusunun gündeme getirilmesi lazım.
Tamam mesela sizde onu yazarsınız pankartınıza o zaman.
:)
Kendimizi Meclis'in önünde benzin döküp yaksak açıkçası bu zamanda faydası olacağına inanmıyorum.Malum yargı daha önemli konular ile meşgul...
Alıntı:
:)
Kendimizi Meclis'in önünde benzin döküp yaksak açıkçası bu zamanda faydası olacağına inanmıyorum.Malum yargı daha önemli konular ile meşgul...
Kadınlar olsa çoktan yapmışlardı. Bence onların gözü daha kara. Gene kaldım tek başıma. Hayırlı geceler.
Msn adresimi mesaj olarak gönderdim.Dilerseniz oradan görüşebiliriz
Alıntı:
solosko rumuzlu üyeden alıntı
Kadınlar olsa çoktan yapmışlardı. Bence onların gözü daha kara. Gene kaldım tek başıma. Hayırlı geceler.
arlı kendisinde utanıyor arsız diyo benden korkuyor