Ben de her ikisinin de niye aldattığını hiç anlayamıyorum :)
Printable View
Ben de her ikisinin de niye aldattığını hiç anlayamıyorum :)
Tamam siz de katılın neresini anlamadığınızı anlayalım :)
Aldatma yoktur sadkatsizlik vardır.
Evet, herkes kendini aldatır aslında. Yapılan sadakatsizliktir.
Her ikisi de gerek duygusal gerek cinsel ihtiyaçları karşılanmadığı için aldatır. Ama ben her ikisini de anlamıyorum. Bence en iyisi kırmadan dökmeden ayrılmak, sonra başka limanlara yelken açmak.
Anlayanlar da var bakın :)
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr...9&hid=13780265
Aldatan aldatıldığında düşeceği durumu gözünün önüne getirebilse asla aldatmaz..
Aldatan aldatıldığında düşeceği durumu göz önüne getirip aldatıyorsa bu tamamen hukukidir.
Aldatan aldatıldığında düşeceği durumu düşünmeden aldatıyorsa suçludur,
Aldatan aldatıldığında düşeceği durumu düşünüp kabullenmiyorsa
Bi dakka efendim!
kafesin kapısı açık kalmış gidip kapatayım....
ayazoglum
Aldatmaktan kastedilen, sürekli bir beraberik midir, kaçamak olarak tabir edilen durumlar mıdır?
İlişki aşk veya tutku üzerine kurulurmuş başka bir seçenek yokmuş.Tutku üzerine kurulduysa aldatma faaliyeti imkan bulununca gerçekleşirmiş..neo.geo. da bir uzmanın ağzından 14 şubat günü bir belgeselde bunları duydum..
Yok sayın Kırcalı,
Sözünüzün sonunu tahmin ediyorum ama hanımlar yemiyor bu durumu. En azın Türkiye'de. Saksafon üstadı Clinton'un Monica skandalı patlak verdikten sonra ABD'de anket yapmışlar ve çoğunluk oral seksin aldatma olduğunu kabul etmemiş. Ama dediğim gibi Türkiye'de, yoldan geçen alımlı bir hatuna gözün takılsa bile kavga sebebidir. :)